Draag de lente aan je arm met deze must have van Lebeau-Courally

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Draag de lente aan je arm met deze must have van Lebeau-Courally

Blauw, als de hemel van de zomerdagen die zich aan de horizon aftekenen. De nieuwe handtas met de mooie naam Le Beausoleil heeft ons hart veroverd!

Een must have omdat ...

We bovenal houden van haar stijl, die unieke elegantie, en haar luxueuze afwerking. Kortom, van al die “details” die eigenlijk geen details zijn. Dit model is al even modern als tijdloos. Sterker nog: dit is precies het type handtas dat nooit uit de mode raakt, net als een juweel of kunstwerk dat van moeder op dochter overgaat ...

Le Beausoleil is een telg van de nieuwe generatie 'shoppers' die vrouwelijke zelfstandigheid ademt en de natuurlijke verleidingskracht van haar gelukkige eigenares versterkt. Handig in formaat én volume! Je draagt ze net zo goed op een jeans als op een feestelijke outfit. Ze is ook heerlijk zonnig, met gaatjes die een sprankeltje geniale vakkennis van dit pareltje laten doorschemeren.

Ieder model wordt gemaakt in Frankrijk, in de streek van Dijon. De tassen worden volledig gesneden, samengesteld en afgewerkt met de hand. En dat met het grootste respect voor de traditie.

Na zijn jachtaccessoires en luxueuze horloges blijft Maison Lebeau-Courally perfectie en esthetiek nastreven met een eerste unieke collectie lederwaren van de hand van Axel Enthoven en Valentina Milloch (een Italiaanse ontwerpster die je misschien kent van Bottega Veneta of Marni).

De nieuwste stukken (waaronder Amazone Small en de befaamde Beausoleil waar wij als een blok voor vielen), de vruchten van een unieke verwerking van het meest luxueuze leder, vervolledigen een exclusieve collectie lederwaren die echt niet moet onderdoen voor pakweg een Hermès! Ze prikkelen ons tot we er (bijna) gek van worden!

Sinds vorige zomer vind je de lederwaren van Lebeau-Courally onder meer in hun eigen boetiek in Kustlaan 213 in Knokke.

lebeau_courally2

Fotograaf : Filip Van Zieleghem

lebeau_courally1

Model Le Beausoleil: € 1575

Telefoonnummer: 050 62 91 33

Adres: Boetiek Knokke, Kustlaan 213