Rep je naar Maasmechelen Village en maak er een actief weekend van!

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE Partner
Rep je naar Maasmechelen Village en maak er een actief weekend van!

Het is niet te laat om op de kar te springen en de lente goed in te zetten met de hipste active wear trends. Laat je dit weekend inspireren in Maasmechelen Village!

Athleisure staat voor een mix van luxueuze materialen en sportieve stukken. Denk kasjmieren trainingsbroeken, leren it-sneakers en zijden bomberjacks. Wie zegt dat sportief niet chic kan zijn?

Active wear kan tegenwoordig altijd en overal. Ook op kantoor! Voeg wat sportieve stukken toe aan je werkgarderobe en wees helemaal on trend. Ons nieuwe werkuniform? Een mooi gesneden, klassieke broek gecombineerd met het perfecte paar sneakers en een fashionable sweater. Net zoals in de yogales is evenwicht van groot belang in het samenstellen van je outfits.

Bij active wear hoort ook een gezonde, actieve levensstijl. Koop die leuke sportlegging en zet je beste beentje voor in de Pilates-les of tijdens je barre workout. Heb je je zomervakantie naar Bali al geboekt? Met wat nieuwe, leuke sportoutfits en wat extra gymsessies stomen wij je in no time helemaal klaar voor het strand! Perfect beach body, here we come!

Ga zaterdag 25 maart naar Maasmechelen Village en begin de dag met een ontspannende yogasessie met Sophie van SophieGetFit. Naast een herboren gevoel, hou je er ook nog eens een leuke goodiebag aan over! Meer informatie over de niet-te-missen yogasessie vind je terug op de Facebook-pagina van Maasmechelen Village. Geniet van een heerlijke, gezonde lunch bij Le Pain Quotidien, laat je inspireren door de live windows waar modellen de coolste active wear trends showen en waan je even in het paradijs met een gezonde wandeling door het bijzondere natuurpark Connecterra met haar spectaculaire panorama’s.

Kon je er vorig weekend niet bij zijn? Geen nood! Je maakt nog steeds kans op een Maasmechelen Village Gift Card ter waarde van €500 en een overnachting voor twee personen in het magische hotel Terhills. Dit weekend ontvang je bij elke aankoop in de boetieks een postkaart. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op dit droomweekend is het juiste antwoord geven op de wedstrijdvraag, je gegevens in te vullen en de postkaart te deponeren in de wedstrijbox in het Tourist Information Centre.

Ontdek in onderstaande video alvast een voorproefje van wat je dit weekend allemaal kan verwachten in Maasmechelen Village:

Mis het niet! Be active & wear it.