Wishlisted: sweaters van het Belgische label Flâneur

Geüpdatet op 17 januari 2019 door ELLE België
Wishlisted: sweaters van het Belgische label Flâneur

Avontuurlijke jonge mensen die met een lach en een grove korrel zout in het leven staan, kunnen hun hartje vanaf nu ophalen bij het nieuwe Belgische merk Flâneur Clothing.

Flâneur werd opgericht door twee - mannelijke! - Gentse studenten met een neus voor avontuur en ‘good vibes’. Het merk van eigen bodem brengt unieke kledij als een mix van elegantie en arrogantie. De filosofie van Flâneur is het vrije, doelbewust doelloze zoeken naar avontuur, het zweven door straten en het baden in stadsleven.

flaneur clothing

Flaneren door de straten met Flâneur

Zoek je iets exclusief en stijlvol, zonder een hap uit je budget te spenderen? Met Flâneur kan je je vereenzelvigen. Het gamma bestaat momenteel uit truien, T-shirts, zakken en mutsen. Elk kledingstuk draagt een Franse tag zoals ‘Chaud’, ‘à l’aise’, ‘Flâneur' en ‘Enfant terrible’. Voor deze collectie met humoristische doch elegante quotes hoef je niet te diep in je buidel te tasten. Een trui heb je al voor €49,99, een T-shirt kost €24,99, een muts €17,99 en een zak slechts €6,99. De collectie kan je op de kop tikken in de webshop of vanaf het voorjaar bij Men At Work.

De kleding is bestempeld met drie kwaliteitslabels. Het Fair Wear label dat staat voor geen kinderarbeid, het 100% Organic kwaliteitskatoen en daarnaast het Climate Positive label met als betekenis een minimale ecologische voetafdruk. (Je voetafdruk nog verkleinen? Gebruik dan zoekmachine Ecosia en plant bomen per zoekopdracht!)

In het voorjaar wil Flâneur een nieuwe collectie uitbrengen met accessoires en kleedjes. Wij zijn alvast benieuwd! De oprichters van het Belgische label zullen tijdens de Gentse Feesten ook een pop-up store openen in het oude postgebouw op de Korenmarkt.

(Lien Egghe)