Zakman: 10 aanhangers van de man bag

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Zakman: 10 aanhangers van de man bag

zakman top tien“O nee, gaan ze die nu ook al een sjakos doen dragen?” “Voor mij geen echte man meer.” De reacties van bepaalde lezers liegen er niet om: niet iedereen is te vinden voor de zogenaamde man bag, vooral niet als Matthias Schoenaerts het promoot voor Louis Vuitton.

Nochtans is hij niet de eerste die dat doet. Ook Sean Connery, Muhammad Ali, Bono, Michael Phelps en Mikhail Gorbachev mochten zich in het verleden boegbeeld van het modehuis noemen. Fan of niet, wij gingen op onderzoek uit en ontdekten welke viriele sterren hun spulletjes ook graag netjes in een handtas opbergen...

1/

Kanye West

Geen trend die onze vriend West nog niet uittestte. Uiteraard weet hij het ook met de nodige swagger te dragen…

2 1

2/

David Beckham

Vorig jaar had men het paniekerig over Poshitis, ontstoken armspieren als gevolg van een te grote handtas. Hubby David lijkt daar geen enkel last van te hebben, nochtans is het principe van een oversized tas hem ook niet onbekend. Die brede torso heeft nu eenmaal meer draagkracht dan de twiggy armpjes van Victoria… Becks

4

3/

Bow Wow

Kleine, stoere rappers worden groot… en kopen hun eerste handtas. Dat bewees Bow Wow toen hij voorvoegsel ‘Lil’ dropte en zich een design tasje aanschafte.

5

4/

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds komt nergens zonder zijn satchel bag en eerlijk gezegd zijn wij jaloers op dit vintage ogende exemplaar…

6 7

5/

Marc Jacobs

Hij was één van de eersten om openlijk een rok te dragen, een handtas (Birkin baby!) is dan ook een kleintje voor Marc Jacobs.

8 9

6/

Zach Galifianakis

Verwijfd, noch stijlvol, maar wel mét Louis Vuitton om de schouder in The Hangover. De “gastrol” van de tassen leverde de makers van de film trouwens een proces op, ze gebruikten immers goedkope kopieën en dat viel niet in de smaak bij het befaamde modehuis.

10 11

7/

Brad Pitt

Inderdaad, ook Brad “zit aan de zak”. Al laat hij er steeds zorgvuldig een krant uit hangen, kwestie van zijn geloofwaardigheid veilig te stellen.

12 13

8/

Tom Felton

Malefoy, ben jij dat? We zijn mijlenver verwijderd van Hogwarts’ traditionele schooluniform. Ieders favoriete Harry Potter ettertje loopt tegenwoordig met paardenstaart en verfijnd tasje rond. Moeten we ons zorgen maken?
14

9/

Terrence Howard

Een clutch op de rode loper? Moet kunnen volgens Terrence Howard.

15