Trend: trashy is het nieuwe classy

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Admin
Trend: trashy is het nieuwe classy

O jee, gaat het de foute toer op met de mode? Of is fout net lekker goed? Oordeel zelf of je fan bent van de trailer trash chic trend.

Denk white trash Amerika, denk rechtstreeks uit het blik goedkoop bier drinkende twijfelachtige personages met ongewassen haar en moeders met bierbuik in sponzen Juicy Couture-joggingpak. Denk ook bloedhete zomervakanties op de camping in Blankenberge, met disco-avonden in de cafetaria en een lichte crush op je neef.

De mode gaat dit seizoen de marginale toer op, rijkelijk geïnspireerd door artiesten die zich de trailer trash look toe-eigenen. Zo houdt Deense elektropopsensatie van de vreemdste combinaties van designer- en tweedehandsstukken en laat ze zich graag fotograferen in minder-dan-chique decors. De Amerikaanse feministische rapster Brooke Candy verkent het uiteinde van het vulgariteitsspectrum met amateuristische tatoeages, gescheurde hotpants en niet veel meer. Resultaat voor het SS17-seizoen? Vetements gaat een samenwerking aan met het hierboven genoemde Juicy Couture, luxemerken kiezen een sjofele backdrop voor campagnes en niet-functioneel naakt wordt de norm.