Nafi Thiam scoort eerste modedeal

Geüpdatet op 11 januari 2017 door Elise
Nafi Thiam scoort eerste modedeal

Waar Nafi is, is sport. Dat dacht ook Nike. Het populaire sportlabel strikte de Belgische meerkampster voor zijn nieuwe collectie sportleggings. 

De Zonal Strength Tights worden pareltjes van leggings, want niet alleen het model, maar ook de creatief hoofd is niet een van de minste. Britse zangeres en produces FKA Twigs nam die taak op zich en bedacht én regisseerde de beeldschone campagnevideo.

Wat de leggings zo bijzonder maakt? 

Je hebt de keuze uit twee types tights. De ene soort legging is toegespitst op lopersbenen, de andere legging is meer eentje voor fitness chicks. 

De Zonal Strength Running Tights vermindert spiertrillingen in dijen en kuiten -ideaal dus tijdens een intensieve loopsessie. De tailleband is gemaakt uit een ademend stretchstofje zodat het de mobiliteit van heupen en knieën kan verbeteren én niet snijdt in de buik.

De Zonal Strength Training Tights verbetert ondersteuning in de core, billen, quads en hamstrings. De hoge tailleband zorgt voor extra "core" bewustzijn - handig tijdens yogalessen, bodypump workouts, enzovoort.

Kortom: voor elke sporty spice wat wils.

De collectie is beschikbaar vanaf 12 januari op Nike.com.

Bekijk de muzikale kortfilm hier:

Alle campagnebeelden vind je hier: