Sofie Valkiers verwacht eerste kindje

Gepubliceerd op 10 januari 2017 door Laure Vandendaele
Sofie Valkiers verwacht eerste kindjeCANNES, FRANCE - MAY 18: Sofie Valkiers attends "The Strangers (Goksung)" Premiere during the 69th annual Cannes Film Festival at the Palais des Festivals on May 18, 2016 in Cannes, France. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)

Sofie Valkiers is in verwachting van haar eerste kindje. De bekende modeblogster maakte het nieuws gisteren via sociale media bekend.

De kans is groot dat de volgers van Sofie Valkiers binnenkort ook heel wat zwangerschapsoutfits de revue zullen zien passeren, want de Belgische blogster is in verwachting van haar eerste kindje. Gisteren deelde Valkiers het nieuws in een openhartige post op haar website.

De baby wordt in juni verwacht en hoewel Sofie zelf al weet of het een kleine fashionisto of fashionista wordt, moeten haar volgers nog even geduld uitoefenen. Wat wel al vast staat is dat Sofies tweede (!) dressing er moet aan geloven en tot een babykamer zal omgetoverd worden.

Wie bang is dat Fashionata de komende maanden en jaren door babyspam gedomineerd zal worden, hoeft zich niet al te veel zorgen te maken. 'De website is een weerspiegeling van mijn wereld en dus zal de baby daar uiteraard deel van uitmaken, maar het is absoluut de bedoeling om de focus op mode te houden. Nog steeds veel schoenen dus, maar met een kleine dosis baby', aldus Valkiers.