Een matras kopen: gemakkelijker dan ooit met Oscar

Geüpdatet op 17 december 2020 door ELLE België
Een matras kopen: gemakkelijker dan ooit met Oscar

De aankoop van een nieuwe matras werd vaak op de lange baan geschoven omdat het een hele operatie kon zijn. Wel, die tijden zijn voorbij!

De nieuwe start-up Oscar Sleep maakt het je gemakkelijk. Allereerst gebeurt de aankoop van je nieuwe matras volledig online. Urenlang modellen vergelijken in de winkel is niet nodig! Deze matras van 100% Belgische makelij is in diverse maten en prijsklassen beschikbaar. Het wordt gratis bij je thuis geleverd ... en zo nodig ook weer opgehaald! Want je hebt 100 nachten de tijd om je matras te testen. Ben je niet tevreden, dan wordt de matras weer opgehaald, je krijgt je geld terug en de matras gaat naar een liefdadigheidsvereniging.

matras

De matras die Oscar aanbiedt, is overigens zo goed als "perfect": hij is geschikt voor 95% van de bevolking. Dacht je dat dat onmogelijk was? Oscar en een team gespecialiseerde therapeuten hebben de matrassen samen ontworpen, uitgaande van een reeks medische, anatomische en economische vereisten. Ze zijn zacht, hygiënisch en onweerstaanbaar! De hoes absorbeert transpiratievocht en is hypoallergeen. Haal de hoes van de matras, steek hem in de wasmachine en klaar is kees.

Nog niet overtuigd? De matras van Oscar heeft 10 jaar garantie en de prijzen gaan van € 439 tot € 899.

Meer info op www.oscarsleep.com

matras2