Pharrell Williams promoot nieuwe Chanel handtas

Geüpdatet op 19 februari 2019 door Laure Vandendaele
Pharrell Williams promoot nieuwe Chanel handtas

Gabrielle, de nieuwe handtas van Chanel, wordt niet door één maar vier bekende koppen aan de man gebracht. Het Franse modehuis deed hiervoor onder meer een beroep op de Amerikaanse muzikant Pharrell Williams.

02_handbags_hd

Maak kennis met #theCHANELGABRIELLEbag, de nieuwste telg in de imposante handtassencollectie van modehuis Chanel. Net zoals haar beroemde voorgangers zoals '2.55', de 'classic flap bag' en 'Boy' is Gabrielle niet zomaar een handtas, kenners met verstand van zaken spreken wel eens van een investering.

Deze draagbare investering werd voor het eerst tijdens het lente-zomerdefilé aan inkopers en modemensen voorgesteld, het grote publiek krijgt de praktische tas in soepel leder binnen enkele maanden in een bijzondere campagne te zien. Bijzonder omdat de Gabrielle niet door één, maar door vier bekende gezichten wordt gepromoot. Merkambassadeurs Pharrell Williams, Kristen Stewart en Caroline de Maigret krijgen hiervoor het gezelschap van Cara Delevingne, model en goede vriendin van Karl Lagerfeld.

De ontwerper niet alleen het ontwerp van de nieuwe it-bag voor zijn rekening, de keizer leidde naar goede gewoonte ook de fotoshoot in goede banen.

LEES OOK: zo ontmasker je fake handtassen

 

#theCHANELGABRIELLEbag