Leesvoer voor aan de haard: Chanel brengt strips uit

Geüpdatet op 3 mei 2019 door ELLE België
Leesvoer voor aan de haard: Chanel brengt strips uitStealing Time

'Stealing Time' heet de strip die Chanel voor Vogue tekende, met in de hoofdrol een horloge! Dat is nog eens een campagne om van te smullen.

Tijd is tegenwoordig één van de meest gegeerde luxeproducten. In ons moderne leven is het steeds zeldzamer en kostbaarder, dat heb je waarschijnlijk extra hard aangevoeld tijdens de feestperiode. Niet dat we daardoor ongevoelig zijn voor andere luxe items, tegen een Chanel horloge zeggen we ook geen nee.

In afwachting (tik tak) tot de dag dat je je zo'n parel kunt veroorloven, kan je je alvast verdiepen in de Chanel Comic 'Stealing Time' waarin het horloge en tijd de hoofdrol spelen. De rest van de personages zijn al even intrigerend: een reeks sterke vrouwen en één mysterieuze detective.

In zes spannende en prachtig geïllustreerde episodes volg je de zoektocht naar een gestolen boot. Maar de setting en de details zijn het allerleukst. Het verhaal speelt zich af in Brooklyn en New York, je herkent de hipste buurten op de achtergrond, de personages passen hier qua kledingstijl volledig in.

Je kan de strip gewoon online lezen. Zorg maar dat je toch wat kostbare tijd vrijmaakt, want dit wil je lezen!

Lees ook: Chanel lanceert website voor de ultieme Parisienne