Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 26 december 2013 door Isabelle
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Pech voor Kanye West...

Capriolen voor Vivienne Westwood. De Britse ontwierp kostuums voor het Weense Ballet, te bezichtigen tijdens een groots nieuwjaarsconcert volgende week. Ze ging voor de gelegenheid lustig aan de slag met tulle en tafzijde, maar ging ook vissen in haar eigen collectie. Zo danst één van de danseressen straks met een aangepaste versie van de zijden Moon Dress uit Westwoods aanstormende lentecollectie.

Opnieuw een overwinning voor Victoria Beckham, al zal ze haar perfect geëpileerde wenkbrauwen er wel bij fronsen. Volgens de Britse Telegraph is ze de meest gepinde beroemdheid van 2013 op Pinterest, terwijl Jenny Packham de meest gepinde ontwerpster is. Precies daar knelt het schoentje: vreemd hoe Beckham, na tal van positief ontvangen collecties en een succesvol eigen label, nog steeds als een loutere ster wordt beschouwd in eigen land…

Modieus bezoek bij Girls. Jenna Lyons, creatief directeur van J. Crew, speelt komend seizoen een gastrol in de populaire serie. Lyons zou de baas van Lena Dunhams pesonage Hanna Horvath spelen, al lijkt het er voorlopig niet op dat de twee elkaar kunnen luchten. Het derde seizoen gaar op 12 januari in première.

Paniek bij Kanye West. De rapper en zelfverklaarde god wordt van plagiaat beschuldigd door de 56-jarige Ricky Spicer. De Amerikaan maakte op zijn twaalfde deel uit van de band The Ponderosa Twins Plus One en herkent zijn muziek in die van West. Meer bepaald gaat het om de song Bounce 2, die volgens Spicer verdacht veel op zijn eigen stuk Bound lijkt. Beluister de track hieronder en oordeel zelf: