Fashion news: wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 23 december 2013 door Isabelle
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsWelke beroemde baby luistert naar de naam Bear?

Kate Winslet, vorige week bevallen van haar derde spruit, heeft de naam van het jongetje bekend gemaakt. De beroemde baby luister naar de naam Bear… Een verrassing, gezien de actrice voor haar vorige kinderen klassieke namen –Mia en Joe- koos. Gelukkig voor de kleine krijgt hij de familienaam van zijn moeder aangemeten, eerder dan de weinig conventionele naam van vader Ned Rocknroll.

Ook RacheL Zoë verwelkomt een nieuw kindje. De styliste beviel dit weekend van een zoontje. Een naam maakte ze nog niet bekend, al zal ook deze spuit waarschijnlijk in de categorie ‘Vreemd’ belanden.

Justin Timberlake lijkt klaar voor een nieuwe blondine in zijn leven. Niet Cameron, noch Britney is de gelukkige. Wel mag Taylor Swift op extra veel belangstelling vanwege de ster rekenen. De zanger liet onlangs immers optekenen klaar te zijn voor een carrièreswitch en ziet de rol van mentor wel zitten, meer bepaald voor Taylor Swift. Staan de twee straks samen op de planken, of zal de –toch al wereldberoemde- countryster oordelen dat ze het ook wel zonder zijn hulp redt?

Het lijkt erop dat het New Yorkse Lincoln Centre, het kloppende hart van de Amerikaanse modeweek, langzaam leegloopt. Na Vera Wang en Carolina Herrera zouden ook Diane von Furstenberg en Michael Kors deze winter de site verlaten voor een meer afgelegen locatie. Geen van beide labels bevestigde evenwel het nieuws. Steeds meer modehuizen kiezen ervoor hun show ver weg van het centrum te organiseren om de exclusiviteit ervan te bewaren.