Het grootste bedrog van 2013

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Het grootste bedrog van 2013

bedrogEen naakte koningin? Tepel, bil,  gescheurde haute couture? De rode lopers riepen dit jaar veel vraagtekens op, zorgden voor gefronste wenkbrauwen en rode oortjes die achteraf niet altijd terecht bleken. Deze vijf sterren zetten in 2013 het knapste staaltje gezichtsbedrog neer:

1/

We beginnen met koningin Mathilde. Zij deed de wereld naar adem happen met een knalgele “Pino” jas van Veronique Branquinho en het meest gewaagde decolleté ooit in de geschiedenis van Royalty. Gelukkig bleek dat laatste een trompe-l’oeil effectje met dank aan een nude shirt, maar toch: zoveel suggestie rondom een koninklijke boezem, Kathy Pauwels is het niet gewend…

1(for the record: wij vonden de jas wél leuk!)

2/

Ook ontboezemingen in het kamp van Anne Hathaway. De Oscar winnares wist tijdens de jaarlijkse ceremonie alle schijnwerpers op zich te richten met dank aan haar prominente, eh, koplampen. Een gênant gevolg van de koude temperaturen? Toch niet, eerder het effect van weinig strategisch geplaatste naden. Je draagt dan eens een Valentino…

2

3/
Kim Kardashian kent haar grootste troeven en  zet die graag in de verf, hoge kraagtrui of niet. Met een geperforeerd ontwerp van onze Belgische Veronique Leroy wist ze dit jaar man en vrouw te hypnotiseren. Zien we ze of zien we ze nu niet, die borsten? We zijn er nog niet uit, het verdovende effect van de honderden gaatjes zal er wel voor iets tussen zitten.

3

4/
Ook Gwyneth Paltrow betrad opvallend bedekt de rode loper. De actrice verscheen met een ingewikkelde jurk op de première van Iron Man 3, eentje die op het eerste zicht eerder geeuw dan juich uitlokte. Tot ze zich omdraaide en haar ondertussen iconische profiel onthulde. Slik.

4 5

5/
En dan is er Jennifer Lawrence. De publiekslieveling bewees met haar val tijdens de Oscar ceremonie reeds een zekere graad van lompheid te bezitten. Een stuntelig stuntje waarvan haar prachtige Raf Simons jurk op de Screen Actor Guild Awards opnieuw het slachtoffer leek te worden. Leek, want van een echte scheur was er geen sprake. Simons ontwierp –met oog op de onhandige muze?- immers de jurk in twee stukken. No harm done, people.

6 7