We Love: de juwelen van Studio Collect

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
We Love: de juwelen van Studio CollectMechanical Balance

Nooit niet op de uitkijk naar leuke juwelen, niet waar? Altijd verrukt om te horen dus wanneer er nieuwe originele stukken opduiken.

Vanaf vrijdag 4 november is de winkel geopend voor het grote publiek en kan je er de nieuwste creaties van de meisjes van Studio Collect gaan ontdekken. Hermien Cassiers (25), Saskia Goaerts (27), Magaly Hermans (26) en Hannah Van Lith (25) presenteren hun juwelen met een pop-up in het mooie industriële pand in de Antwerpse Wilde Zee.

"Mechanical Balance" heet de collectie, de naam verwijst naar de kleine functionele onderdelen van hedendaagse toestellen die verwerkt werden in de juwelen. Vergulde of zilveren moeren, schroefdraad, etc. mooi vanwege hun functioneel uitgepuurde vorm. Bescheiden ontwerpen van het principe 'form follows function', die nu gecombineerd worden met objecten van puur esthetische waarde, zoals amazoniet, aquamarijn en avonturijn. Een perfect evenwicht tussen mechaniek en natuur. Een must om te ontdekken als je van origineel design houdt.

praktisch

4 november - 15 januari

maandag - zaterdag: 11u - 18u

zondag: 12u - 18u

Lombardenvest 49, 2000 Antwerpen

(stagiaire Isabelle Leempoels)