Fashion news: wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 26 december 2013 door Isabelle
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsColin Farrell deed het met wiè?!?!

Bouchra Jarrar mag zich nieuwe visitekaartjes aanschaffen. De ontwerpster, die haar strepen verdiende bij Jean Paul Gaultier, vervoegde zonet het uiterst exclusieve clubje haut couture ontwerpers, Net als onder andere Maison Martin Margiela, Dior en Chanel moet ze zich voortaan dus aan strenge criteria houden: op maat gemaakte ontwerpen aan haar klanten aanbieden, minimum 15 mensen in een Parijs atelier aan het werk zetten en haute couture collecties in januari én juni showen.

Stapt Pippa Middleton in het huwelijksbootje? Geruchten rond de burgerlijke staat van de Britse doen al maanden de ronde, maar bereiken deze week pas echt een piek. Volgens tal van media ging haar vriend, de bankier Nico Jackson, tijdens een snoepreisje in India door de knieën. Benieuwd of de Middleton meisjes straks opnieuw bij Sarah Burton gaan aankloppen…

Proficiat Adele! De zangeres vervoegt het clubje geridderde Britten met haar eigen MBE titel. Die kreeg ze uit handen van niemand minder dan prins Charles op Buckingham Palace. Voor de gelegenheid droeg ze een jurk van Stella McCartney en een hoed van Philip Treacy.

Verrassing deze week: Colin Farrell beweert de laatste verovering van Liz Taylor te zijn geweest, of zoiets…. “We werden erg close op het einde van haar leven en hadden –in mijn hoofd toch- een romantische relatie, al werd die nooit geconsumeerd. Ik was dol op haar, ze was een spectaculaire vrouw!” Aldus de ster op de bank bij Ellen Degeneres.