Barbie en Ken als voorbeeld in een goede relatie

Gepubliceerd op 16 december 2013 door Christin Ho
Barbie en Ken als voorbeeld in een goede relatie

[caption id="attachment_15579" align="aligncenter" width="426"]barbie Foto: Toy Story[/caption]

Dat Barbie in het echte leven aan anorexia zou lijden en het idool is van menig Hollywoodvrouw twijfelen we niet aan. Wist je dat ze ook een voorbeeld voor ons kan zijn wat betreft relaties? Wij nemen het leven van Barbie onder de loep.

1. Uiterlijk
Barbie is blond, ze verzorgt zich goed en haar haar ziet er altijd perfect uit. We willen niet aanduiden dat je er als een miss type moet bijlopen, laat wel aan je partner zien dat je moeite doet om er nog steeds aantrekkelijk uit te zien voor hem.

2. Blijheid
Ze loopt altijd met een killer glimlach rond. Ongelukkige mensen schrikken potentiële dates en partners af. Lach dus en toon dat je leuk gezelschap bent!

3. Zelfstandigheid
Mijn Barbie had haar eigen ultrastijlvolle roze auto en mobilhome. Ze was zelfstandig, had goede jobs en verdiende veel geld! Als je in een relatie zit is het belangrijk dat je je eigen identiteit bewaart en je carrièredroom waarmaakt. Als je afhankelijk bent van je vriend zal hij je snel beu zijn.

4. Openheid
Barbie ontvangt Ken altijd met open armen. Niet alleen warme knuffels tijdens de koude wintermaanden zijn broodnodig, maar een knuffel als gebaar van liefde en genegenheid is in het algemeen een must in elke relatie.