Top 5 recyclerende sterren

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Top 5 recyclerende sterren

44

Elk seizoen een nieuwe garderobe, geen twee keer hetzelfde jurkje op een rode loper en liever sterven dan betrapt te worden met reeds gedragen schoenen: de meeste sterren respecteren slaafs deze ijzeren regels. De meesten, maar niet allemaal! Ontdek hier de toppers die niet op de  "so yesterday" trein springen.

1. Kate Middleton

Ze heeft toegang tot de meest onbereikbare labels, ontwerpers smeken om haar te mogen kleden en de Britse paleizen bieden meer dan genoeg dressing ruimte. Desondanks blijft Kate Middleton opvallend bescheiden als het op haar garderobe aankomt en verschijnt ze vaak met reeds gedragen ontwerpen op de rode loper.  Zelfs de afdankertjes van mama Carole en zus Pippa zijn welkom.

2 1

1/

2. Anna Wintour

Ook stijlkoningin Anna Wintour steekt haar neiging voor recyclage niet weg. De beroemde modejournaliste wordt al jaren –écht jaren!- met dezelfde nude muiltjes van Manolo Blahnik gespot. Een lievelingsstuk draag je nu eenmaal tot verslijten toe, al zijn we zeker dat Wintour een nieuw paar krijgt toegestuurd van zodra de pumps het minste krasje vertonen. Ook een paar vrolijke Balenciaga jurken –in rood en geel- mogen steeds opnieuw de rode loper op. Andere favorieten: haar bril, haar witte stola, haar bloemenjurkjes,...

4

2/

3. Keira Knightley

Je galajurk twee maal op rij dragen, tot daar. Maar je eigen huwelijksjurk uit de donkerste regionen van je kleerkast opvissen, dat vraagt lef. Keira Knightley deed het én liet het ontwerp later ombouwen om het nog maar eens te kunnen dragen. Drie maal raden wat haar lievelingsjurk is?

3

3/

4. Salma Hayek

Het kan handig zijn als je wederhelft een bedrijf als LVMH bezit, en toch wordt zelfs Salma Hayek nu en dan op een dubbel nummertje betrapt. Zo sierde de actrice vorige jaar de Duitse Vogue in een Gucci jurk die ze zes maand eerder al in Cannes onthulde. Het moet niet altijd gloednieuw zijn.

5

4/

5. Natalie Portman

Natalie Portman staat stevig in haar schoenen en draagt hetzelfde ontwerp zonder schroom twee avonden op rij. De actrice droeg deze vuurrode Dior jurk in juni op twee gala-avonden in minder dan 48 uur tijd. Go Natalie!

6