Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 13 december 2013 door Isabelle
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsMugler heeft een nieuwe hoofdontwerper, Guess kan rekenen op een beroemd gezicht en Drew Barrymore's ongeboren kind krijgt een bijzondere naam. Verder showt Edie Campbell haar innerlijke amazone in zwarte tutu...

Hoewel Drew Barrymore’s dochtertje het levenslicht nog niet zag, heeft het meisje nu a een ronkende naam. Als het aan toekomstige grootvader Aric Kopelman ligt toch, hij noemt de uk nu al liefkozend Chanel N°5. Kopelman is oud-directeur van het befaamde modehuis en bedacht deze bijnaam om zijn vijfde kleinkind aan dat verleden te herinneren. Of Barrymore zelf zo blij is met de naam, valt nog te zien.

De opvolger van Nicolas Formichetti is gekozen. Ontwerper David Koma neemt vanaf januari de rol van artistiek directeur bij Mugler op zich. Een nieuw begin voor het Franse huis, dat haar focus op ready-to-wear wil verhogen. Koma werkte tot nu toe vooral aan zijn eigen label en gaat bij deze voor het eerst aan de slag bij een label met internationale faam.

Chiara Ferragni, de pen achter de blog The Blonde Salad, komt tegenwoordig steeds meer als model dan als blogster aan de bak. De Italiaanse is het gezicht van Guess’ kerstcampagne, alweer een fijne samenwerking voor de blonde schone. Naast een printcampagne heeft het label ook een video in petto waarin we Ferragni in allerhande feestlooks mogen bewonderen. Eentje voor de fans.

Edie Campbell is meer dan enkel een knap snoetje, het Burberry model blijkt eveneens een begenadigd ruiter te zijn. Zo nam ze eerder deze week deel aan de Gucci Masters jumping show in Parijs, en deed dat met veel spektakel. Black Swan make-up en een zwarte tutu gaven haar indrukwekkende sprongen net dat tikkeltje extra…

1