Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 6 december 2013 door Isabelle
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsZijn Orlando Bloom en Liv Tyler een koppel? Peter Pilotto doet het met Net-a-Porter, Gemma Ward is bevallen van haar eerste kindje en Kate Middleton schittert in Zara.

Orlando Bloom en Liv Tyler: een nieuw sterrenkoppel? Volgens de Daily Mail wel… De twee zouden tijdens een toneelvoorstelling in New York wel erg close met elkaar zijn omgegaan én meermaals betrapt zijn door niet zo discrete getuigen. Beide acteurs leerden elkaar jaren geleden kennen op de set van Lord Of The Rings en zijn sindsdien boezemvrienden. Dat er aan hun respectievelijke huwelijken enkele maanden geleden een eind kwam, doet het vuur van hoop bij hun vele fans alvast aanwakkeren.

Target, Net-a-Porter en Peter Pilotto slaan de handen in elkaar. Het Britse luxe label zal een zomercollectie voor de Amerikaanse keten ontwerpen en stapt daarmee in de voetsporen van Phillip Lim. Klassieke kledij, maar ook swimwear en accessoires aan extreem democratische prijzen, volgend seizoen exclusief verkrijgbaar via de luxe webwinkel Net-a-Porter.

Babygeluk voor Gemma Ward. Het Australische model en haar vriend David Letts zijn ouders geworden van een kleine Naia. Het is het eerste kind voor het 26-jarige model, die het de laatste jaren opvallend low profile speelde en zoveel mogelijk uit de media bleef.

Ze mag dan wel de tiara tour opgaan, Kate Middleton blijft diep vanbinnen een gewoon meisje. Eentje dat graag bij Zara shopt, zo blijkt.  De hertogin woonde gisterenavond een filmpremière bij in een duizelingwekkende creatie van Roland Mourret. Een jurk wiens prijskaartje ongetwijfeld hoger lag dan haar oversized ketting, die ze doodleuk bij de democratische keten haalde.