In beeld: top 5 meest betoverende Mulberry campagnes

Gepubliceerd op 6 december 2013 door Isabelle
In beeld: top 5 meest betoverende Mulberry campagnes

mulberryLily Allens John Lewis kerstsprookje krijgt concurrentie van formaat. Ook Mulberry beroept zich voor haar Kerstcampagne op de aloude, telkens opnieuw betoverende formule van een winter wonderland. We love!!

 

Het is niet de eerste keer dat Mulberry haar inspiratie in het dierenrijk haalt. Vossen, vogels, hindes, uiltjes, zelfs pluizige monsters: de Britse fauna wordt er steeds opnieuw met enthousiasme bijgesleurd om de tassen van het label aan de man te brengen. Telkens goed voor een magisch spektakel: heerlijk, dromerig tijdverdrijf op deze pijnlijke vrijdagochtend.

 

Ontdek hier de verschillende droomwerelden van Mulberry:

2 1

 

Ontdek hier de verschillende droomwerelden van Mulberry:

1/

Vorige winter haalde het modehuis de mosterd bij de kinderfilm Where The Wild Things Are. Monsters met een hoog fluff gehalte zijn de modewereld niet onbekend, niet zo vreemd dus dat ze eindelijk op de voorgrond mogen treden.

 

2

4 3  1

2/

In 2012 werd de volledige cast van Het Beestenbos Is Boos in een oud landhuis uitgenodigd voor een gezellig onderonsje met boomlange modellen. Goed voor een aantal fijne plaatjes.

5 4 3 2 1

3/
Cara Delevingne krijgt deze winter het gezelschap van een horde extreem vriendelijk uitziende uilen. Een campagne die ons prompt naar de wereld van Harry Potter -alleen met iets meer stijl- vervoert.

4 3 2 1

4/

Vorige lente kwam er even geen beestenboel aan te pas, wat niet wegneemt dat ook deze campagne tot de verbeelding spreekt. Diep in de zee, daar paradeer je mét design tas!

4 3 2 1