Kendall en Kylie lanceren it-bags

Geüpdatet op 2 mei 2019 door ELLE België
Kendall en Kylie lanceren it-bags

Zusjes Kendall en Kylie Jenner breiden hun mode-imperium steeds verder uit. Na het kledinglabel en een swimwearcollectie lanceert het wereldberoemde duo de Kendall + Kylie handtassen.

'Onze handtassencollectie is super modern en past goed bij onze kleding- en schoenencollectie,' vertelt Kendall in een interview met WWD. Ook Kylie is enthousiast over de nieuwe tassencollectie: 'Ik hou van het feit dat kunnen spelen met verschillende formaten, van klein tot groot. Een goede tas is functioneel en gemakkelijk te gebruiken, zonder dat het design minder aantrekkelijk wordt. Elk ontwerp maakt zijn eigen statement.'

De collectie bestaat uit 18 modellen die zowel Kendall’s vrouwelijke tomboy look als de streetwear look van Kylie goed vertegenwoordigen. Verder wordt de lijn aangevuld met twee sleutelhangers in bont die verwijzen naar Norman en Bambi, de schattige hondjes van Kylie.

De handtassen worden vanaf augustus verkocht in verschillende luxe warenhuizen waaronder Neiman Marcus, Bloomingdale's, Shopbop, Revolve en Saks Fifth Avenue.

Bekijk hier de collectie: