Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 2 december 2013 door Isabelle
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsAngelina Jolie, Victoria Beckham en Andre Leon Talley hebben er elk een nieuwe job bij. Antwerpen verwelkomt de grootste Hunkemöller concept store van Europa.

Antwerpen telt de grootste Hunkemöller winkel van Europa. Vorige week opende het lingerielabel er een concept store van niet minder dan 500 vierkante meter. Ingericht als klassiek landhuis, met imposante luchters en meerdere "vertrekken": onmogelijk dit nieuwe adresje over het hoofd te zien tijdens een bezoekje Antwerpen.
Adresse du jour: Meir 5, 2000 Antwerpen.

Victoria Beckham laat zich van haar multifunctionele kant zien en neemt het decembernummer van Vogue FR op zich. De ontwerpster mocht naast hoofdredactrice Emaluelle Alt als guest editor aan de slag, wat onder andere resulteert in een heuse shoot met echtgenoot David, een uitgebreid interview met het sterrenkoppel, nooit eerder vertoonde kiekjes uit hun privé album en een gezellige babbel met goede vriend Valentino. Kortom: een collector's item voor de fans van het fotogenieke duo.

Andre Leon Talley heeft er een nieuwe baan bij. De voormalige Vogue US redacteur gaat aan de slag als artistiek directeur bij Zappos, een Amerikaanse grootverdeler van schoenen. Weinig glamoureus voor iemand als Talley, al zou daar bij deze wel eens verandering in kunnen komen: bedoeling is dat hij de webshop in één jaar tijd de luxeregionen van modeland in katapulteert. Video's, shoots, trend rapporten, campagnes: vanaf 22 januari krijgen we op de site te zien hoe de excentrieke Amerikaan de uitdaging aanpakt.

Ook Angelina Jolie krijgt een nieuwe functie. Zij organiseert aan de zijde van William Hague, de Britse minister van Buitenlandse Zaken, een globale conferentie over seksueel geweld in oorlogszones. Geen licht onderwerp, dat door vertegenwoordigers van 137 landen onder de loep zal worden genomen - onder leiding van de actrice. Nog maar eens het bewijs dat Jolie's humanitaire inspanningen serieus worden genomen en ze niet het zoveelste "gezicht van" is.