Tim Van Steenbergen zingt voor Stars for Life

Gepubliceerd op 27 november 2013 door Isabelle
Tim Van Steenbergen zingt voor Stars for Life

tvsDat hij kan tekenen, wisten we al. Zingen? Dat is dan weer onbekend terrein, zowel voor Tim Van Steenbergen àls het grote publiek.

Nochtans waagt de ontwerper zich binnenkort aan de kunst van het kwelen. Op 2 december start de zangwedstrijd Stars for Life ten voordele van de Music for Life actie van Studio Brussel, een competitie waaraan Van Steenbergen met volle overgave deelneemt. Op die manier draagt hij zijn steentje bij aan Bonjour Afrique, een organisatie die verschillende onderwijsprojecten in Senegal steunt.

“Onderwijs is zo belangrijk, bovendien is het fijn om nog eens te springen in het duister, en weer het gevoel te krijgen van dat eerste defilé in Parijs of die eerste keer dat je werkt op het podium van La Scala in Milaan!”

Wat is een stelletje enthousiaste radio deejays nu inderdaad in vergelijking met de bloeddorstige modepers, gewapend met vlijmscherpe pen maar al te goed in staat een ontwerper te maken en vooral te kraken…

De muziekwereld is voor onze landgenoot alvast niet helemaal onbekend. Maar al te vaak tekende hij kostuums voor musicals en dansvoorstellingen. Het feit dat hij nu eens zelf op de voorgrond staat, is dan weer een absolute première. Benieuwd benieuwd!