Victoria Beckham ontwerpt capsulecollectie voor luxewebshop

Gepubliceerd op 26 november 2013 door Laure Vandendaele
Victoria Beckham ontwerpt capsulecollectie voor luxewebshop

VictoriaBeckham

Luxewebshop My Theresa mag tevreden zijn. Niemand minder dan Victoria Beckham ontwierp een capsulecollectie voor de webwinkel.

Victoria Beckham is de jongste aanwinst in het rijtje 'My Theresa'-vrouwen. De 39-jarige ontwerpster treedt hiermee in de voetsporen van onder meer Alexa Chung, Mimi Xu en Laura Brown. Net als haar voorgangsters ontwierp Beckham een exclusieve capsulecollectie die enkel via de website verkrijgbaar is. Bekijk het achter-de-schermen filmpje van de presentatie in München exclusief op ELLE.be.

https://www.youtube.com/watch?v=QBMmEDwTX2w

Victoria Beckham heeft haar passie gevonden en gaat 100% voor haar tweede carrière als ontwerpster. Na een ietwat moeizame start in de grillige modewereld kon de gedreven Victoria zelfs de grootste sceptici overtuigen met haar sterke silhouetten en duidelijke visie. Niet haar woorden, want daar is Victoria spaarzaam mee, maar daden zorgden ervoor dat zelfs de groten uit de industrie de Britse in de armen sloten.

Intussen staat de moeder van vier aan het hoofd van haar eigen mode-imperium, al weerhoudt een eindeloze to do-lijst busy V er niet van zich op een zijprojectje te storten. Benieuwd naar de exclusieve (en helaas oh zo prijzige) tassen? Bekijk de lijn op www.mytheresa.com