Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 26 november 2013 door Isabelle
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsAlice in Wonderland krijgt een staartje, Alexa Chung mag aan de slag bij Longchamp en Raf Simons veilt zijn collectie. James Franco zorgt voor het nodige gegiechel met een parodie op Kanye West en Kim Kardashian.

Uitverkoop bij Raf Simons. Geen creaties uit het Dior archief, wel een collectie keramiek. De ontwerper, die zijn carrière als meubelontwerper begon, blijkt een fervent verzamelaar en doet binnenkort een honderdtal stukken van de hand. Op 17 december gaan ze in Parijs onder de hamer, nogal ironisch voor keramiek… De collectie bevat onder andere een aantal schelpachtige vazen die zijn herfstcollectie in 2009 voor Jill Sander beïnvloedde.  Er wordt verwacht dat Simons’ schat zo’n 300,000€ zal opleveren.

Alexa Chung is het nieuwste Longchamp meisje. In navolging van onder andere Kate Moss is de Britse presentatrice het gezicht van de lentecampagne van het label. De Pliage tas, de bestseller die dit jaar 20 jaar bestaat, staat daarbij in het middenpunt. De campagne brengt een uitgelaten Chung in beeld, terwijl ze de wegen van hotspots als Saint-Tropez onveilig maakt –dat alles in het gezelschap van de nodige Delvaux glam natuurlijk.

Goed nieuws voor fans van Johny Depp, sprookjesachtige mode en all round absurditeit: Alice In Wonderland 2 is in de maak. Zowel Depp als Mia Wasikowska nemen opnieuw de hoofdrollen op zich, Tim Burton liet het project dan weer aan zich voorbijgaan. De theatrale regisseur wordt vervangen door James Bobbin. De film komt in 2016 uit.

Kim Kardashian en Kanye West krijgen concurrentie uit onverwachte hoek. Niemand minder dan James Franco en komiek Seth Rogen hebben besloten ook zin te hebben in een motorritje en geven hun eigen draai aan de nu al beruchte clip Bound 2. Eentje tegen de middagdip:

http://www.youtube.com/watch?v=ghHx8rBQaU8