We love: The Pony Club x Teva

Gepubliceerd op 16 juni 2016 door Elise
We love: The Pony Club x Teva

Het Antwerpse kapsalon The Pony Club waagt zich na een kindercollectie aan een volwaardig nieuwe kledinglijn. Dit keer in samenwerking met de iconische jezus sandelen Teva. Resultaat: een match made in haven.

Na een succes kindercollectie in 2015, richt zaakvoerster Hiske Van Den Wouwer zich nu ook op volwassenen. Wat mag je verwachten? Stoere hoodies, cut off jeansbroeken, speelse petjes, witte sportsokken en allerlei bonte T-shirts. Uiteraard allemaal gelabeld met het typerende THE PONY CLUB logo.

Kers op de (s)taart: 

Om de silhouetten van kop tot teen af te werken, sloeg The Pony Club de handen in elkaar met Teva. Wat bleek: de witte sportsokken pasten als gegoten bij een paar witte of zwarte Teva sandalen. #SocksInSandals rocks!

Weekendtip:

Het pop-up salon Ponies in the Sky in de Antwerp Tower bevindt zich op de veertiende verdieping en is open tot 30 september. Je kan er niet enkel je haren laten knippen maar ook de Teva sandalen ontdekken en dit met een prachtig panorama over Antwerpen.

 

De sandalen die in de campagne werden gebruikt zijn de Original Universal Sports, de Universal Slide Leather, de Original Universal Marbled en de Hurricane XLT M. Ze zijn verkrijgbaar op de Teva website vanaf 49,95 euro.