Dit zijn de nieuwste it-shops in knokke

Geüpdatet op 23 mei 2019 door Isabelle
Dit zijn de nieuwste it-shops in knokke

Een nieuw seizoen betekent een reeks nieuwe adresjes aan de kust. Winkelen in Knokke betekent deze zomer een verplichte stop bij deze toppers: 

1/

Patrizia Pepe 

FDS Patrizia Pepe Knokke Store

Na Knokke, Brugge en Antwerpen krijgt ook Knokke een Italiaans bastion. Patrizia Pepe, ondertussen een vaste waarde in het modelandschap, staat voor Zuiderse chic, luxe materialen, zwoele ontwerpen en trompe l'oeuil coupes. Altijd een topper voor wie al dan niet last minute een feestelijke outfit bijeen moet scharrelen -en zeg nu zelf, in Knokke is dat wel eens het geval...

Kustlaan 125, 8300 Knokke

2/

Wouters & Hendrix

miss-5

Wouters & Hendrix zit niet stil. Na de lancering van haar nieuwe website (mét eshop, we love!) eerder dit jaar, zet het een pop-up in Knokke op poten. Je kan er tijdens de zomermaanden voor de gouden en zilveren collecties terecht. Het Belgische juwelenlabel staat voor eclectische designs, vaak met een absurde toets, die steeds opnieuw ons golddigger hartje weten te veroveren...

Open van 1 juli tot 28 augustus, Kustlaan 325 - 3800 Knokke

3/

LN Knits 

48

Naar goede gewoonte is ook LN Knits weer van de partij. In haar tijdelijke Seaside Shop kan je nog tot einde augustus terecht om de volledige zomercollectie te ontdekken, een lijn wollen creaties met Peruviaanse stempel. Zomerse wolletjes: altijd handig bij de frisse Belgische zeebries!

Open tot einde augustus, Antoine Bréarstraat 9 - 8300 Knokke

4/

Mieke Dierckx

nieuwe winkels knokke

Juwelenontwerpster Mieke Dierckx opende een tijdje geleden haar allereerste Flagship Store in Knokke, voorzien van een leuk extraatje: in haar Belgian Design Boutique nodigt ze elke maand een nieuwe designer uit, die er zijn of haar kunnen mag tentoonstellen en verkopen.

Duindistelstraat 8 - 8300 Knokke