Dit wordt de podiumoutfit van Laura Tesoro

Geüpdatet op 10 mei 2016 door Laure Vandendaele
Dit wordt de podiumoutfit van Laura Tesorofoto: Eurosong.be

Dat ze ging glinsteren als een discobal wisten we al. Nu geeft de Songfestivalkanditaat Laura Tesoro haar outfit voor het eerst prijs.

Laura zal ons land vertegenwoordigen in een glinsterende short en bijhorend smokingjasje van het Belgische ontwerpersduo O'rèn. Onder de blazer draagt Laura een body met strass. Een functionele keuze zodat alles mooi op zijn plaats blijft zitten en de outfit een strakke look behoudt, ook tijdens de intensieve danspasjes. “Uiteraard ervaren we dit als een belangrijke mijlpaal in onze carrière, maar tegelijkertijd klopt het voor ons ook. We hebben er namelijk altijd al van gedroomd om aan een zo groot mogelijk publiek te laten zien hoe ons land een belangrijke bron van inspiratie is in al onze collecties” aldus Michael van O'rèn.

LEES OOK: 10 vragen aan de jongens van O'rèn.

Op 12 mei neemt Laura deel aan de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. Gaat ze door, dan zal Laura ons land vertegenwoordigen in de grote finale op 14 mei. Elle sera belle et elle sera chique. Ze zullen het in Zweden geweten hebben dat Team Belgique van de partij is!