ELLE X Marks & Spencer: Tips voor een hippe linnen look

Geüpdatet op 14 februari 2019 door Commercieel team
ELLE X Marks & Spencer: Tips voor een hippe linnen look

In de zomer hebben we zin in comfortabele kleren van lichte stof. En welke stof is geschikter om te dragen tijdens de warme maanden dan linnen?

Hoe draag je linnen op een stijlvolle manier? Marks & Spencer helpt je met zijn nieuwe linnencollectie die perfect inspeelt op de laatste trends. Maar hoe combineer je nu alles?

  1.  Zelfde materiaal, andere kleuren. Om wat variatie in je outfit te brengen, meng je stukken met verschillende kleuren.
  2. Prints voor een vrolijke noot. Wil je je look een verrassende twist geven, kies dan voor een gestreepte broek. Heel stijlvol.
  3. Flatterend lang. Dé hit voor deze zomer: een lange broek in combinatie met een mantel die heel soepel valt.
  4. Contrasterende materialen. Maak je look helemaal af met mooie accessoires zoals een tas en sandalen van leer, een sjaal van katoen …

 

Gek op mode? Kom dan naar de shopping party van Marks & Spencer op donderdag 12 mei van 17 tot 22 uur. Je geniet een korting van -20% op de hele modecollectie (zonder minimumaankoop). Dé gelegenheid om je zomergarderobe op een relaxte manier samen te stellen, met een cocktail in de hand, en meeshakend op de meeslepende beats van een hippe dj. Schrijf je hier in voor het event.
Advertisement