Rode Loper: American Music Awards

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Rode Loper: American Music Awards

American Music AwardsSprookjesachtige sfeer op de rode loper dit weekend. Op de American Music Awards dongen nachtegaaltjes massaal naar de titel van mooiste stem (en mooiste tout court) van het land.

De prins op het witte paard? Zo passé. Lady Gaga, een ster als het op indrukwekkende entrees aankomt, eigende zichzelf de afgewassen knol toe -bestaande uit een viertal sterke mannen, helemaal zonder testosteron kan ze blijkbaar toch niet. Katy Perry oogde meer Sneeuwwitje dan ooit in een prachtige polkadot creatie. Ondertussen deden zowel Kelly Osbourne, Christina Aguilera als Nicole Richie een gooi naar de titel van goede fee -Osbourne net met dat tikkeltje meer "peetmoeder" gehalte...

Taylor Swift besloot haar eindeloze benen dan weer in de verf te zetten met een outfit die Tinkerbell zou doen verbleken van jaloezie. Ook Kendall en Kylie Jenner, Kim Kardashians niet zo boze stiefzusjes, lieten zich van hun beste kant zien. Over zusjes gesproken: Miley Cyrus blijkt er één te hebben! Brandi is de naam en qua stijl neigt ze duidelijk naar de bravere periode van haar oudere zus. Rihanna gaf naar goede gewoonte te kennen dat braaf nooit op haar welgevormde lijf geschreven zal zijn. Ontdek hier wat de rode loper verder aan heksen, Raponsjes en bosnimfen te bieden had: