Je kan nu wonen in Disneyworld

Geüpdatet op 26 oktober 2020 door ELLE België
Je kan nu wonen in Disneyworld

Geef toe: ook jij wilde na je eerste bezoek aan het land van Micky Mouse en co niet huiswaarts keren. Het liefst van al plantte je dat huis naast het kasteel van Assepoester wonen en bleef je er nog lang en gelukkig leven. Voor enkelen wordt die droom binnenkort werkelijkheid!

Disney bouwt namelijk een échte woonwijk op haar domein in Orlando en deze kreeg de naam Golden Oak. De staat Florida is reeds begonnen met het aanbieden van de luxueuze gezinswoningen. De gemeenschap zal bestaat uit vier woonwijken: Marceline, Carolwood, Silverbrook en Kimball Trace. Daarnaast hebben Disney en de staat Florida ook plannen om enkele woningen te ontwikkelen in het Four Seasons Resort in Orlando.

Schermafbeelding 2016-04-18 om 11.25.47
Een plattegrond van hoe Golden Oak er zal uitzien

Natuurlijk heeft het leven op de meest magische plek op aarde een aardig prijskaartje: de prijzen voor de huizen starten bij 2 miljoen dollar (!!). Disney heeft er alle vertrouwen in dat deze hoge prijzen de fans niet zullen afschrikken want volgens hen is het "eersteklas vastgoed". Volgens het Amerikaanse People Magazine zijn twee wijken zelfs al volledig uitverkocht. Voor de geïnteresseerden: nu is het ideale moment om te kopen!

De voordelen

Wonen in Disneyworld biedt een heleboel voordelen: eerst en vooral is het een privilege om op het domein te wonen en je hebt exclusieve toegang tot de Golden Oak Club: een club die exclusieve activiteiten en evenementen organiseert (zoals de early-morning safari, waar je 's morgens wordt begroet door enkele exotische dieren uit het Animal Kingdom). De luxueuze huizen zijn omringt door parken, gigantische tuinen, golfterreinen en beeldhouwwerken van je favoriete Disney personages.

De ELLE video van vandaag :
DAAROM DRAAG JE BETER GEEN ELASTIEKJES EN SPELDJES IN JE HAAR

Het allerbeste? Je zit in een wip in het themapark en resort want er is een gratis shuttle service die de hele dag tussen het park en de woonwijk rijdt. Mickey en co waren nog nooit zo dichtbij.

Jaloers? Wij alvast wel, ontdek hier hoe de happy few zullen wonen:

(stagiaire Sarah Van Damme)