Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 22 november 2013 door Isabelle
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsSolange Knowles is de gloednieuwe art director van Puma, Pirelli beroept zich op Helmut Newton en Kendall Jenner sleept een prestigieus modellencontract in de wacht. Ezisliving pakt uit met een pop-up shop. 

Solange Knowles heeft een nieuwe baan, het zusje van Beyoncé is de gloednieuwe art director bij Puma. Dat het stijlvolle manusje-van-alles, Solange is naast deejay en zangeres ook model, deze job in goede banen zal leiden, staat buiten kijf. De Amerikaanse werkt mee aan de reclamecampagnes, de organisatie van events én mag haar zegje doen over de colkecties. Zo liet ze vier vrienden hun eigen sneaker ontwerpen, trouw aan haar eigen stijl een mix van prints, kleuren en texturen. Het resultaat mag er zijn, een beloftevol begin voor Solange.

Pirelli slaat een nieuwe weg in –hoewel dat “nieuwe” te relativeren valt. De beruchte kalender van de Italiaanse bandenmaker beroept zich voor haar 50ste verjaardag op niemand minder dan Helmut Newton. De legendarische fotograaf, overleden in 2004, schoot in 1985 een reeks beelden tijdens de Grand Prix in Monte Carlo. De foto’s waren bedoeld voor de kalender, maar werden nooit gepubliceerd. De editie van 2014 vist deze pareltjes uit de oude doos, enige teleurstelling onder de mannelijke fans: hoe sexy ook, op de foto’s vallen geen naakte vrouwen te zien.

Grote stap voor Kendall Jenner. De halfzus van Kim Kardashian heeft haar zinnen op een (serieuze) modellencarrière gezet en lijkt steeds dichter bij dat doel te komen. De 18-jarige tekende een contract met The Society Management, een zijtak van het wereldberoemde Elite World modellenbureau. Het New Yorkse agentschap telt grote namen als Adriana Lima, Lindsey Wixson en Sigrid Agren.  Jenner, in tegenstelling tot haar halfzussen een boomlange schoonheid, werkte voordien met Wilhelmina Models.

Ezisliving, de deco webshop, pakt uit met een pop-up shop in Grimbergen. Wie zin heeft om de nodige gezelligheid in te slaan voor de feesten, kan tijdens de weekends van 30 november en 14 december van 14 tot 18 uur in de Korenbloemstraat 4 terecht.