De 10 meest stijlvolle tweelingen op Instagram

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
De 10 meest stijlvolle tweelingen op Instagram

Ze delen hun goede genen en kleerkast, hebben een dubbel gevoel voor stijl en genieten een enorme aanhang op social media. Welke 10 modieuze twins heersen op Instagram? 

1/

Schermafbeelding 2016-04-04 om 10.28.27

#1: Cipriano en Takenya

De brains achter de modieuze blog (én Instagram) zijn de zusjes Quann. Cipriano (de fashionista) en Takenya (de zangeres) zijn waarschijnlijk de meest invloedrijke tweeling van dit moment.

In 2012 richtte Cipriana samen met haar vriendin Nikisha Brunson de blog Urban Bush Babes op, een mix van mode en leuke nieuwtjes. De blog werd een snel de referentie in modeland en ondertussen stapte ook Takenya mee in het project.

Hun Instagram vormt een bron van (mode)inspiratie die vakkundig gecombineerd wordt met luxe vintage elementen en streetwear looks met een etno-chic tintje.

@urbanbushbabes

2/

Schermafbeelding 2016-04-04 om 10.46.54

#2: Sara en Karen

De Brown zusjes hebben een oog voor alles dat mooi is. Via hun Instagram @sarabirdiebrown en @identicaleye krijgen we een inzicht in hun leuke hippie leventje (waar we stiekem jaloers op zijn). Beide zusjes gek op vintage en creëren keer op keer fantastische looks met hun 'gerecycleerde' kledij.

3/

Schermafbeelding 2016-04-04 om 10.54.36

#3: Ruth en May

In 2013 begonnen de zusjes Bell -toen waren ze amper 16 jaar- met hun modellencarrière en lanceerden ze een Instagrampagina @ruthandmay. Op dat moment waren de zusjes niet van elkaar te onderscheiden: ze hadden beiden lange haren, een spierwit huid en ze torenden boven alles en iedereen uit.

Toen Ruth werd gecast voor de Alexander McQueen campagne, nam haar modellencarrière pas echt een vliegende start. Ze schoor haar lange haren af en werd zo het lievelingetje van mening fotografen en ontwerpers. Naast hun gezamenlijke account, kan je de zusjes ook apart volgen: @ruthnotmay en @maynotruth.

4/

Schermafbeelding 2016-04-04 om 11.06.27

#4: Cailli en Sam

Een oergek én kleurrijk duo, beter kan je deze twins niet omschrijven. Tijdens de modeweken kan je Cailli en Sam niet missen op straat: ze zijn de koninginnen van de streetstyle. De Beckerman zusjes zijn creatieve bloggers in een kleurrijke wereld vol luxe schoenen, couture kledij, betoverende juwelen en dwergkeeshonden. Een droomwereld voor velen.

@beckermanblog

5/

Schermafbeelding 2016-04-04 om 11.13.56

#5: Coco en Breezy

Coriana en Brianna Dotson creëerden op 19-jarige leeftijd hun eigen accessoiremerk en heel wat celebs (zoals Lady Gaga en Nicki Minaj) zijn fan. In 2012 hadden ze zelfs een collab met Adidas. Vandaag de dag hebben ze op hun Instagram-account meer dan 67 500 volgers.

@cocoandbreezy

6/

Schermafbeelding 2016-04-04 om 11.31.54

#6: Nefeli en Natalia

De Instagram van de Griekse zusjes Nefeli en Natalia kan je vergelijken met een Pinterest board: het staat boordevol mooie looks en vormt een bron van inspiratie.

In 2011 richten ze hun blog twinfashionblog.com op waarop ze dagelijks hun looks in beeld brengen en stijltips geven. "Ons publiek is onze beste vriend" en daarom krijgen we een uitgebreide kijk in hun (bijna) perfecte leventje: "We willen onze gedachten en verhalen met de wereld delen" zeggen ze op hun blog.

Daarnaast reizen ze de wereld rond en zijn ze vaak frontrow te spotten op de modeweken. Hou deze twins en hun mooie Instagram feed zeker in de gaten!

@twinfashionofficial

7/

Schermafbeelding 2016-04-04 om 11.46.42

#7: Danielle en Chantelle

Danielle en Chantelle Dwomoh-Piper zijn allang geen onbekenden meer in het modewereldje: ze zijn beiden model én New York based designers. Enkele jaren geleden stampten ze hun eigen mode-en accessoirelijn Dpipertwins uit de grond. Mét succes, zo blijkt. Hun ontwerpen werden reeds geshowt op de modeweken verspreid over de hele wereld.

Met hun collectie willen ze hun Caraïbische en Afrikaanse roots omarmen. Hun kleurrijke, gedurfde collectie bestaat voornamelijk uit Afrikaanse designs. Een deel van de opbrengst gaat naar verschillende goede doelen en zelf hopen ze in de toekomst een vzw te kunnen oprichten "omdat we een lach op de gezichten van de Ghanese inwoners willen toveren." Ze hebben alvast het hart op de goede plaats.

@dpipertwins

8/

Schermafbeelding 2016-04-04 om 12.09.27

#8: Nadia en Zehra

Hun motto? "Twins: Together We Innovate New Sh*t" (heb je'm?) Daarnaast hebben ze in 2013 hun eigen modelabel Nadia + Zehra opgericht, "een hedendaags street wear label vol energie en kleur" en staan ze bekend om hun digital prints en vuile slogans.

Beide dames hebben stijl én ballen aan hun lijf. Daar houden we wel van!

@nz_twins

9/

Schermafbeelding 2016-04-04 om 12.25.49

#9: Ashley & Katie

Deze tweeling deelt al 24 jaar (goede) genen en jeansbroeken. Op hun blog The Party Of Two krijgen we een blik in het fashionable leventje van Ashley en Katie Hess. Ze zeggen wat cool, hip en happening is.

Ashley over Katie: "Katie's leven bestaat uit sms'en, vindt dat Jude Apatow ondergewaardeerd wordt en wil graag haar stem als voice over in musea."

Katie over Ashley: "Ashley houdt van rare rapmuziek en zit teveel op Snapchat. Je noemt haar best ook niet schattig want dan teken je je eigen doodvonnis."

@thepartyoftwo

10/

Schermafbeelding 2016-04-04 om 12.47.32

#10: Nika and Bianca

De Diwa zusjes zijn beste vriendinnen en wonen naast elkaar in New York City. Nika is fashion merchandiser, houdt van pyjamafeestjes, wijn en haar ukelele. Bianca is bijna afgestudeerd als fashion designer, houdt ervan om te tekenen in Central Park, een tasje koffie en haar dagboek.

Hun Instagram bestaat uit een leuke mix van fashion, food en prachtige plaatjes van the Big Apple.

@diwadollhouse

(stagiaire Sarah Van Damme)