HOW TO: stijlvolle loose wear

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
HOW TO: stijlvolle loose wear

loose wear

Het kwik daalt en wij grijpen in een natuurlijke reflex naar al wat pluizig is en los zit. Sweat pants, hoodies en sneakers: loose wear aan de top! Alleen... hoe vermijd je een lompe look? De do's en de don'ts:

1/

1. DO: Speel met Volumes

Cara-Delevingne-543x1024'Evenwicht' is het codewoord als het op een comfy look aankomt, je wil er niet uitzien alsof je net écht je bed uitrolde. Een wijde sweater combineer je met skinny broek, een nauw aansluitende top mag dan weer op een jogging gedragen worden.

2/

2) DO: ga voor discrete, tijdloze accessoires. 

pinkOmdat een Birkin, Hermès of Chanel je look net dat tikkeltje eleganter maken. Geen van deze hemelse hebbedingen in huis? Ga voor een goedkopere variant, maar probeer toch een volwassen model -het liefst in leer- op de kop te tikken.

Hetzelfde geldt voor juwelen: houd die klein en discreet, je bent geen Lil' Kim...

Kristen Dunst

1

3/

3) Don't: Vermijd de total look...

rita ora

4/

4) DO: ga voor simpele schoenen, bijvoorbeeld de Stan Smiths van Adidas of New Balances. Vermijd lompe sneakers die je hele look verzwaren. Kleuren zijn geen probleem, die geven een sobere outfit juist dat tikkeltje meer. Geen zin in sportschoenen? Werk je look af met een sobere laars, pumps contrasteren dan weer té hard.

1

3 2

5/
Onze shopping:

2Jumpsuit Zara,  69,95€

Beanie #lasuperbe Enes,  30€

Adidas Superstar,  90€

Kalifornia tas van Kenzo, 695€

Enkelaarsjes Asos, 161, 74€