Rihanna heeft spijt van beruchte naked dress

Gepubliceerd op 18 maart 2016 door Isabelle
Rihanna heeft spijt van beruchte naked dressRihanna attends the CFDA Fashion Awards on Monday, June 2, 2014 in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Rihanna heeft reeds heel wat watertjes doorzwommen, en toch heeft ze maar van één ding spijt in haar leven. En dat is dié beruchte naked dress! 

De ster is deze maand covergirl voor de Amerikaanse Vogue en daar hoort een openhartig interview bij. Riri mijmert daarin over de grote fouten in haar leven, maar verrassend genoeg gaat het daarbij niet over agressieve vriendjes, weinig kindvriendelijke video's en de beruchte Instagram ban. Neen, het drama uit haar bestaan speelde zich naar eigen zeggen af op het CFDA gala in 2014 -waar ze quasi naakt op de rode loper verscheen. Niet dat ze het moeilijk heeft met de ferme streep bloot die ze toen tentoonstelde, het is het concept "streep" tout court die haar slapeloze nachten bezorgde. Eigenlijk wilde ze helemaal geen slip aan, omdat de strepen ervan de met Swarovski kristallen bedekte jurk geen eer zouden aandoen. Als het aan Rihanna zelf had gelegen, droeg ze die bewuste avond een diamanten string onder het weinig verhullende stuk stof. Een streep door de rekening van haar management echter, die de hoeveelheid getoonde huid welletjes vond. En dus ging de zangeres maar braaf voor een huidkleurige slip, een drama dat haar tot op heden achtervolgt...

Dat weten we dan ook weer! Ontdek hier de jurk in detail en oordeel zelf: over de streep of niet?