JBC strikt topatleten voor nieuwe sportcollectie

Gepubliceerd op 29 februari 2016 door ELLE België
JBC strikt topatleten voor nieuwe sportcollectie

JBC pakt uit met een sportieve capsulecollectie ontworpen door twee topatletes. Olivia Borlée en Elodie Ouedraogo moeten ons opnieuw aan het sporten doen krijgen.

De laatste jaren is de mode sterk doorgedrongen in de sport. Topatleten hechten veel belang aan hun looks en je outfit kan als het ware een boost geven aan je prestaties. “Ik vind het fantastisch om mijn twee passies – mode en sport – te kunnen verenigen,” vertelt Olivia. “Het idee om samen een collectie op de markt te brengen met Elodie rijpt al meer dan een jaar."

160216_SS16_JBC_Elodie&Olivia_033

“42:54 for JBC”

De sportcollectie “42:54 for JBC” (de naam verwijst naar hun Belgisch record op de 4x100) oogt modieus en is tegelijk erg functioneel. Ze is uitgevoerd in zwart en wit zodat alle stukken onderling combineerbaar zijn. Naast de technische stukken bevat de collectie ook basics die na het sporten gedragen kunnen worden.

Alle stuks zijn gemaakt in een quick dry-of in sweatmateriaal.

160216_SS16_JBC_Elodie&Olivia_078

De twee zijn geen nobele onbekenden voor het merk. Olivia ontwierp in 2011 een T-shirtcollectie voor JBC en Elodie ontwierp in 2014 hippe sweaters, die opgevolgd werd door een nieuwe, vrouwelijke collectie.

“42:54 for JBC” is vanaf 1 maart te koop in alle JBC-winkels en in de JBC E-shop.

Bekijk hier de collectie:

(stagiaire Sarah Van Damme)