Dany-May opent 3 nieuwe boetieks

Gepubliceerd op 24 februari 2016 door ELLE België
Dany-May opent 3 nieuwe boetieksby @Philippe Wuyts Photography

Goed nieuws voor de designerliefhebbers. Dany-May opent niet één, maar wel drie (!) nieuwe luxeboetieks in Antwerpen.

Voor velen was de sluiting van de Antwerpse vestiging aan de Teniersplaats pure ellende. Designerkledij vind je immers niet overal. Gelukkig opent Danny-May -naast de bestaande winkel in Brasschaat - drie nieuwe vestigingen: een damesboetiek in Schilde en Antwerpen, en een mannenboetiek in Antwerpen.

De opening van de drie boetieks gaat gepaard met een grondige koerswijziging. Er zal nog meer aandacht besteed worden aan een persoonlijke klantenservice. "In al onze damesboetieks zullen klanten individuele begeleid worden door onze medewerkers. Daarnaast blijft ook onze eigen versteldienst een belangrijke plus uiteraard," aldus de Antwerpse zaakvoerder Terence De Witte.

by @Philippe Wuyts Photography
by @Philippe Wuyts Photography

De labels blijven grotendeels dezelfde als voorheen, al zal het aanbod uitgebreid worden met een aantal exclusieve labels die elders in België nog niet verkrijgbaar zijn.

by @Philippe Wuyts Photography
by @Philippe Wuyts Photography

De winkel in Schilde onderscheidt zich van die in Antwerpen en Brasschaat door het aanbod van een iets jongere en meer toegankelijke collectie. Naast de incontournables zoals Jimmy Choo, Pierre Balmain, Moschino en Sonia Rykel, zullen hier ook enkele jongere, Franse modelabels onderdak vinden, zoals Isabel Marant, Iro en Vanessa Bruno.

by @Philippe Wuyts Photography
by @Philippe Wuyts Photography

Ook voor de herencollectie mikt Dany-May op exclusiviteit. In de nieuwe boetiek aan Hopland 37 (Antwerpen) zullen onder andere de nieuwe lijn van Versace, Neil Barrett en Les Hommes Urban beschikbaar zijn, naast 'klassiekers' als Philipp Plein, Moschino en Balmain.

De damesboetieks in Antwerpen en Brasschaat zetten op 25, 26 en 27 februari de deuren open en verwelkomen iedereen met een glaasje bubbels.

Dany-May Antwerpen, dames

Hoek Quellinstraat / Maria-Theresialei
2018 Antwerpen
Ma: 14 - 18u / Di - Za: 10-18u

Dany-May Antwerpen, heren

Hopland 37
2000 Antwerpen
Ma: 14 - 18u / Di - Za: 10-18u

Dany-May Schilde, dames

Turnhoutsebaan 81-83
2970 Schilde
Ma: 14 - 18u / Di - Za: 10-18u

Dany-May Brasschaat, dames

Bredabaan 166
2930 Brasschaat
Ma: 14 - 18u / Di - Za: 10-18u

(Stagiaire Laura Vermeire)