ZIEN: Sean Dhont maakt modellendebuut

Gepubliceerd op 22 februari 2016 door ELLE België
ZIEN: Sean Dhont maakt modellendebuut

sean dhondt

Stoer en toch aaibaar, stijlvol maar nonchalant. Beter kunnen we Sean Dhondt niet omschrijven. ONLY & SONS denkt daar duidelijk hetzelfde over, want vanaf vandaag mag Sean Dhondt zich het gezicht van het Deense modelabel noemen in België. Looking good!

Great design doesn't have to ruin anyone, dat is het motto van Deens modelabel voor mannen ONLY & SONS. Het merk gelooft dan ook in betaalbare maar kwaliteitsvolle hedendaagse mannenmode met een eigen karakter. Voor ONLY & SONS is de man die hun kleren draagt zowel een inspiratiebron als een klant. Het is een man die leeft als een vrije vogel en zich niets aantrekt van wat een ander hem oplegt. Kortom, de ONLY & SONS-man is het archetype van de moderne man met een natuurlijke nonchalance die geïntrigeerd is door mode maar toch geen uren voor de spiegel spendeert.

Voor haar campagnes kiest het modelabel dan ook telkens voor echte influencers: artiesten, deejays, globetrotters... - mannen met en eigen verhaal en stijl. Sean Dhondt past dus perfect in dat plaatje. Aangezien de Vlaamse muzikant en tv-persoonlijkheid al van bij de oprichting fan is van het merk, was het voor ONLY & SONS een logische stap om hem nu ook model en ambassador te maken voor de Belgische markt.

sean

Sean zelf moest niet lang nadenken over het aanbod: "Ik ben lang op zoek geweest naar een kledingmerk waarin ik me 100% kon vinden. Waarbij ik het gevoel had dat het een natuurlijke aanvulling was op mijn eigen stijl, een verdere vertaling van wie ik ben - zonder compromissen. ONLY & SONS is voor mij de perfecte blend tussen nonchalance, stijlvol, comfortabel en een zekere mystieke donkerheid."

sean dhondt uitgelichte afbeelding

De collectie is vanaf vandaag te verkrijgen in de winkel en via de webshop.

(Stagiaire Laura Vermeire)