Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 7 november 2013 door Isabelle
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsOpnieuw een filmrol voor Cara Delevingne en een meer dan opmerkelijk optreden voor Lady Gaga. Karl Lagerfelds eerste Belgische concept store is een feit en Jennifer Lawrence gaat voor een pixie cut...

Regisseurs blijven zwichten voor Cara Delevingne. Het Britse model staat momenteel op de set van The Face Of An Angel, geïnspireerd op het controversiële verhaal van Amanda Knox – de Amerikaanse studente die verdacht wordt van de moord op haar huisgenoot tijdens een uitwisselingsprogramma in Italië. Delevingne zal de rol van Knox zelf niet vertolken, maar heeft wel een belangrijke bijrol. De film komt in november 2014 uit.

Lady Gaga tilt haar sterrenstatus naar een hoger niveau door ook letterlijk tussen de sterren te gaan zweven. De zangeres zal begin 2015 plaats nemen in een ruimteschip op het Zero G Colony festival in New-Mexico. Ze wordt daarmee de allereerste artiest ooit die een optreden in de ruimte geeft, al wordt het zeker geen pretje. Door de verschillende luchtdruk en atmosfeer zal ze minstens een maand voor de lancering speciale stemtechnieken moeten inoefenen. Benieuwd of haar performance in de ruimte even sterk wordt als haar shows op aarde.

Karl Lagerfeld heeft voet aan grond gezet in ons land. Gisteren werd de eerste Belgische concept store van de designer feestelijk geopend in de Antwerpse Schutterhofstraat. De volledige accessoirecollectie van het label ligt er op je te wachten –handtassen, horloges, brillen, sieraden, lederwaren- gecombineerd met hypermoderne technologie. Zo is elke paskamer voorzien van een fotobooth, kwestie van je nieuwe look vanuit elke hoek te kunnen analyseren. Een bezoekje waard!
Schutterhofstraat 53, Antwerpen

Het is een onrustige week geweest in kappersland. Na Jennifer Aniston heeft ook Jennifer Lawrence de schaar in haar beroemde lokken gezet. De actrice ging voor een zogenaamde pixie cut, goed voor een hoop teleurgestelde reacties onder haar fans.