Sexy Celeb Trend: doorkijk fun

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Sexy Celeb Trend: doorkijk fun

gwynGwyneth Paltrow, opgelet! Enkele maanden geleden zette de actrice de rode loper in vuur en vlam met een bijzonder doorzichtige jurk van Antonio  Berardi. Een stunt die tegenwoordig in het niets vervalt in vergelijking met de doorkijk outfits van sommige collega’s. Dit weekend in Los Angeles te zien: peekaboo’s bij Zoë Saldana, Nicole Richie, Dakota Johnson en Jaimie Alexander. Ontdek hier de trend, van braaf naar … minder braaf.

1/

1 2

Strategisch geplaatste veertjes voor Dakota Johnson en een bijzonder goed geplaatst kristal voor Nicole Richie. Alles zedig bedekt.

2/
3 4

Zoë Saldana weet haar voorbeelden wel uit te pikken. De actrice doet een Gwynetje en laat de wereld weten dat ook zij geen ondergoed draagt in een uitdagende Gucci jurk.

3/
5Ook zonder ondergoed de deur uitgekomen:  Jaimie Alexander. De Thor actrice steelt ondanks haar kleine bijrol de show op de wereldpremière van The Dark World. Een verschijning die we niet snel zullen vergeten.

2

Leuk extraatje: Alexander zou in gesprek zijn met zowel Marvel en DC Comics om Wonder Woman eindelijk te verfilmen. Wij zien haar in elk geval al helemaal zitten voor die rol.