Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 5 november 2013 door Isabelle
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Belgisch talent in de Galeries Lafayette, Topshop doet het met Meadham Kirchoff en Antwerpen verwelkomt een nieuwe pop-up shop. Drew Barrymore verwelkomt binnenkort dan weer haar tweede kindje. 

Topshop zit niet stil. Kate Bosworths capsulecollectie ligt nog maar net in de rekken, of er wordt alweer een nieuwe collab aangekondigd. De designers achter Meadham Kirchhoff hebben voor de tweede keer een collectie voor de keten ontworpen, geïnspireerd op hun ideale girl band. Dat betekent vrolijke, kleurrijke ontwerpen met een goede scheut fantasie. Glitters, strikjes, vals bont en heel veel tierelantijntjes op het menu dus. De 80 creaties zijn vanaf 21 november verkrijgbaar bij Topshop.

Fijne samenwerking in eigen land: webshop Barones O en ontwerpster Sofie Claes zijn van 21 november tot 28 december te vinden in Antwerpen met een vernieuwend pop-up concept: The Plantshop. Je vindt er naast mode ook design, koffie, boeken, planten en zelfs een restaurant. In dat laatste kom je elke donderdagavond van december aan je trekken, reserveren via hello@baronesso.com. Place to be: Vlasmarkt 30, 2000 Antwerpen.

Gezinsuitbreiding voor Drew Barrymore, de actrice is zwanger van haar tweede kindje. Met haar man Will Kopelman heeft ze reeds een éénjarig dochtertje, Olive. In Hollywood deden al een tijdje geruchten de ronde, speculaties die het koppel gisteren officieel bevestigde. Proficiat!

Het gaat Doriane van Overeem voor de wind. De Belgische ontwerpster, enkele maanden geleden afgestudeerd aan La Cambre, zag onlangs hoe wereldster Ciara ontwerpen uit haar afstudeercollectie droeg. Nu mag ze haar stukken tentoonstellen in de Galeries Lafayette. Dit in het kader van de “Zone des Lauréats”, een project om jonge designers een duwtje in de rug te geven. En wat voor een duwtje: te koop staan tussen de groten der aarde (Azzedine Alaïa, Jean Paul Gaultier en Lanvin delen onder andere de vloer), het legt je geen windeieren!