Dit is nu al dé it-boy van 2016: Lucky Blue Smith

Geüpdatet op 5 april 2019 door Isabelle
Dit is nu al dé it-boy van 2016: Lucky Blue SmithMILAN, ITALY - JANUARY 16: Model Lucky Blue Smith poses at Ralph Lauren Purple Label Presentation as part of Milan Men's Fashion Week FW16 on January 16, 2016 in Milan, Italy. (Photo by Stefania D'Alessandro/Getty Images)

Hij is 17 jaar jong, in het bezit van de mooiste ogen van het Westelijk halfrond, wordt de nieuwe Justin Bieber genoemd én mag (een bijzonder make-up loze en verrassend prachtige) Kylie Jenner voor het maartnummer van ELLE België in zijn armen nemen. Hier is Lucky Blue Smith! 

In afwachting van dat nummer (vanaf eind februari in de rekken, dit wil je niet missen!), 10 man candy weetjes om je zoet te houden:

1/

lucky-blue-smith-10-facts-including-girlfriend-rumors-and-family-2.He-was-discovered-at-the-age-of-12

  1. Hij werd op zijn twaalfde al gescout

Die ogen! Die pruilmond! Reeds als kind blies Lucky menig modellenscout omver met zijn bevallige looks. Waar zijn klasgenoten de puisterige horror van de puberteit ontdekten, stond hij reeds zijn mannetje tussen collega-modellen die tien jaar zijn oudere waren.

Toch vergaarde hij pas internationale faam toen hij vorig jaar zijn lokken platinablond verfde. Plots scoorde hij de ene opdracht na de andere. Campagnes voor Tom Ford, Versace, Michael Korts, Fendi, Gap en H&M bleven niet uit.

8

2/

Schermafbeelding 2016-01-27 om 15.42.20

2. Hij heeft evenveel volgers op Instagram als pakweg Parijs inwoners heeft

Lucky Blue vergrootte zijn Instagram achterban op een recordtempo. Toen hij in januari 2015 door Teen Vogue uitgeroepen werd tot "Model of the Moment", groeide zijn fanbase exponentieel. Het 17-jarige it model heeft op dit moment bijna 2 miljoen volgers die zijn dagdagelijkse doen en laten minutieus opvolgen.

3/

7

3. Zijn fans noemen zich de 'Lucky Charms'

Bye 'Beliebers', de nieuwe superfans heten 'Lucky Charms', tevens de naam van Amerika's meest populaire ontbijtgranen. Beiden zijn dan ook om in te bijten...

box-cereal-lucky-charms

4/

image

4. Hij heeft drie bloedmooie zussen en is probeert het ook als muzikant en acteur! 

En ook daarin lijkt het hem voor de wind te gaan. Samen met zijn drie zussen (waarvan er twee ook model zijn) vormt hij de band The Atomics, waarin hij het drumstel bedient. Daarnaast bemachtigde hij de hoofdrol in de film 'Love-Everlasting', die volgende zomer in première gaat.

20

21

5/

tumblr_ncs45uUyIO1tjr19yo1_1280

5. Hij is nog vrijgezel!

"Ik hou van meisjes met een leuke persoonlijkheid met wie ik plezier kan maken. En als ik iemand op date meeneem, kies ik voor hamburgers met frietjes", jullie zijn bij deze geïnformeerd.

What's not to like?

6/

lucky

6. Maar ELLE redactrice Elsa was je voor en wist hem reeds te strikken voor een gezellig onderonsje.... 

Daar vertrouwde hij haar toe dol te zijn op vrouwen met zwoele lippen ("Angelina Jolie!"), thuis weinig meer te dragen dan een trainingsbroek (hij loopt graag in ontbloot bovenlijf) en bij wijze van geluksbrenger steeds een foto van zijn grootmoeder op zak te hebben.

Zucht.

De torso in kwestie ziet er trouwens zo uit:

5

(Lees hier het volledige interview.)

7/

1

7. Hij is eerlijk 

Mannen en make-up? Het kan dus wel, zo geeft hij zonder schroom toe op zijn Instagram account. Hier in volle poederactie in Milaan!

(Ook in België sijpelt die trend door, ontdek er hier alles over.)

8/

10

8.  Hij heeft de juiste vrienden 

Een beetje strategisch denken kan geen kwaad. Wie zich tot Lucky's inner circle wil rekenen, moet minstens even fotogeniek zijn...

16

... moet minstens even cool haar hebben...

3

... of behoort tot 's werelds beroemdste TV-familie!

6
Met Kylie Jenner in het maartnummer van ELLE België!

9/

12

9. Hij is DOL op honden 

Zijn Instagram staat bomvol harige viervoeters. Waar hij het liefst van al mee knuffelt. In ontbloot bovenlijf.

(Het is fijn om een puppy te zijn!)

17

15

14

13

12

11

10/

19

10. Hij is ook maar een gewone jongen...

... die dit jaar zoals miljoenen andere Amerikaanse tieners naar zijn prom night ging, compleet met foute corsages en de obligate groepsfoto.

(stagiaire Sarah Van Damme)