Top zes hete “broertjes van”

Geüpdatet op 17 oktober 2016 door Isabelle
Top zes hete “broertjes van”

Kleine broertjes worden groot... en net zo knap als hun befaamde familie. Deze jongens zijn goed op weg om hun beroemde broers en zussen te overschaduwen: 

ALEXANDER WATSON

11

Hij was acht jaar oud toen grote zus Emma gecast werd voor Harry Potter, veertien toen hij zelf een microscopisch rolletje in de beroemde filmreeks kreeg. Dat blonde jongetje rechts van Ron aan tafel? Maak kennis met Alexander Watson!

2

Zijn filmcarrière zal die van zijn zus nooit evenaren, laten we eerlijk zijn. Voor zijn modellencarrière valt dan weer heel wat te zeggen. Sinds hij naast Emma schitterde in een Burberry campagne vechten bookers om een shoot met de bekoorlijke 23-jarige Brit. Wen maar snel aan zijn zwoele blik, de komende jaren krijg je hem nog vaak te zien!

9

10

1/

ANWAR HADID

NEW YORK, NY - OCTOBER 08: (L-R) Gigi Hadid, Anwar Hadid and Bella Hadid attend the Global Lyme Alliance "Uniting for a Lyme-Free World" Inaugural Gala at Cipriani 42nd Street on October 8, 2015 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Global Lyme Alliance)

Over concurrentie gesproken: ook Anwar stapt ten huize Hadid uit de anonimiteit. De tiener zag zijn zussen Gigi en Bella de laatste jaren wereldberoemd worden en lijkt plots ook gewonnen voor het celebschap.

Anwar is gezegend met dezelfde zwoele blik als zijn fotogenieke zussen, op deze foto hou je ze niet eens uit elkaar: wie is de broer, wie is de zus???

Schermafbeelding 2016-01-26 om 15.00.43

Goede genen zijn er om gebruikt te worden en dus klust de tiener tegenwoordig bij als model. Nylon Magazine en Vogue Italia wisten hem reeds te strikken voor editorials die de vrouwelijke wereldbevolking doet hunkeren naar meer...

OPGELET: je kent daarmee nog niet àlle Hadids! Ontdek hier de twee verborgen zussen van de belachelijk mooie clan. 

3

1

2/

RAJAD FENTY 

1

Ken je Rajad Fenty slash Rihanna's kleine broertje al? Het kind is op professioneel vlak vooral bezig met de sidekick van 's werelds beroemdste zangeres te zijn en is goed voor 135K volgers op Instagram. Wat we verder over hem weten? Zijn bril en hij zijn onafscheidelijk. That's all.

Of misschien dit nog: in 2013 stond hij model voor de campagne van Olivier Menswear, een label dat onder andere JayZ als beroemde fan telt.

9

Wij zijn alvast dol op zijn stijl, de perfecte mannelijke tegenhanger van Rihanna zelf -geen wonder dat geen enkel man goed genoeg voor haar is. Check het hier:

2

7

Broer en zus delen alles, ook elkaars BFF! Hier met Cara Delevingne:  6

5

4

3

3/

ROBBERT COOREVITS 

1Ook in eigen land worden kleine broertjes groot. Robbert, de broer van Annelien Coorevits, bouwt sinds twee jaar duchtig aan zijn modellencarrière en dat loopt bijzonder vlot. De tiener, ondertussen een vaste waarde op de catwalk in Parijs en Milaan, laat de wereld via Instagram maar al te graag meegenieten van zijn goede looks.

3

4

Got the picture? Tegelijk weet deze gentleman dat vrouwen op de eerste plaats komen én een plekje op de voorgrond verdienen...

2

5

4/

DAVE FRANCO

1

James Franco, Hollywoods heetste intellectueel/lolbroek/acteur, behoeft geen introductie meer. Blijkt dat er meer van dat Franco goeds bestaat, want een paar jaar geleden verscheen zijn jongere broer Dave ten tonele: zijn killer looks zijn te bewonderen in onder andere 21 Jump Street, Bad Neighbours, Now You See Me en Unfinished business. 

De 29-jarige grappenmaker deed ooit een gooi naar de rol van Edward Cullen, maar werd dan toch beter geschikt bevonden voor komedies dan voor romantische drama's. Meer zelfs: hij zou een typische "bad guy face" hebben en wordt dus vaak als antagonist gecast. Hier alvast zijn beste Robert De Niro imitatie...

4

Benieuwd wanneer hij, net als grote broer James, de overstap naar meer serieuze films maakt!

2

Blijkbaar is er ook nog een derde Franco telg, Tom, die af en toe wel eens acteert maar eigenlijk hoofdzakelijk kunstenaar is.489025-dfbb5cee-6866-11e4-a2ee-db0b93f02857

5/

CODY LOHAN 

2

Alles wijst erop dat de wereld straks met een Bekende Lohan rijker is. Lindsay kleine broer is all grown up en helemaal klaar om in de voetsporen van zijn beroemde zus te treden. 

Al hopen wij dat hij toch op een iets beter pad dan het hare beland. Drank, drugs en bezoekjes aan de rechtbank stonden de laatste jaren helemaal vooraan de trieste agenda van de ooit zo veelbelovende kindster. Toch laat men zich ten huize Lohan niet ontmoedigen: de 19-jarige heeft de looks van een echte ster en dat moet worden uitgebuit. Zodus post Lindsay sinds twee dagen appetijtelijke foto's met de belofte "mijn moeder zal hem bij IMGmodels binnen brengen, net zoals ze ooit met mij bij Ford Models deed." Als dat maar goed afloopt...

Zien we de knappe Cody straks op de catwalk/een billboard/de rode loper? Wordt vervolgd!

1

Uit de oude doos:

Lindsay Lohan