9 apps voor kattenmensen

Geüpdatet op 15 december 2020 door ELLE België
9 apps voor kattenmensen

Attentie, kattenvrouwtjes! Ook wij leiden aan een irrationele obsessie voor pluizige viervoeters. Negen apps om die obsessie nòg erger te maken en je beter te leren communiceren met je BFF (Best Fluffy Friend): 

1/

 

hommecat1

  1. Human To Cat Translator

Altijd al gedroomd om met je kat te kunnen communiceren? Dat kan vanaf nu met de Human To Cat Translator applicatie. Je stem wordt vertaald naar het gemiauw van je kat. Vertel je kat dat je van hem/haar houdt en wordt vrienden voor het leven.

Gratis te downloaden via iOS en Android.

2/

catsnaps1

  1. Cat snaps

Neemt je kat, net zoals jij, ook graag selfies? Dan is deze app iets voor jou en je huisdier! Een rode knop op het scherm trekt de aandacht van de kat en wanneer deze hier op drukt, wordt er automatisch een foto genomen. Cat snaps laat je toe je viervoeter op zijn best te fotograferen. Een musthave voor alle catlovers.

Gratis te downloaden via iOS en Android.

3/

fmc1

  1. FindMyCat

Gedaan met posters kleven op straat en in de supermarkt. FindMyCat is een nieuwe en makkelijke manier om je kat terug te vinden. Via deze applicatie kan je een zoekertje plaatsen om je verloren kat terug te vinden of om gevonden katten te ‘seinen’. Dit is niet alleen geschikt voor katteneigenaars maar ook voor alle verenigingen en asielcentra die voor katten zorgen.

Gratis te downloaden via iOS.

4/

1452161459995

  1. Telekitty

Katten, zoek dekking! HeyHey Apps legt met hun Telekitty-app jullie grappigste, schunnigste en meest filosofische gedachten bloot. Met complexe katherkenningssoftware, een database van duizenden hersenspinsels én leuke illustraties van Eva Mouton.

De applicatie is binnenkort gratis te dowloaden via iOS.

5/

catfish11

  1. Friskies® Cat Fishing

Vis, het is de passie van elke kat. Wanneer je op start drukt, moet je kat zoveel mogelijk vissen proberen vangen. Hoe meer vissen hij vangt, hoe moeilijker het zal worden voor je huisdier. Misschien kan je je kat op het einde van het spel een kleine beloning geven voor de moeite?

Gratis te downloaden via iOS en Android.

6/

friskies_cat_ipad_game_lt_120312_wblog

  1. You vs. cat

Altijd al eens zin gehad om tegen je kat te spelen? Dan is dit je kans. Het spel laat toe om samen met je kat virtueel lekkers te verzamelen. Wie het eerst zijn vinger of poot op het eten zet scoort een punt. Spannend!

Gratis te downloaden via iOS en Android.

7/

slide_220355_866723_free

  1. Paint for cats

Wil je de Picasso in je kat naar boven halen? Dan kan je de Paint for Cats applicatie downloaden. Vergeet niet: de app is enkel voor katten, niet voor mensen.

Gratis te downloaden via iOS.

8/

unnamed

  1. Cat Whistle Pro Trainer

De ultieme trainingspartner van je kat. Deze applicatie geeft je tips hoe je je viervoeter kan ‘opvoeden’. Ook voor hopeloze gevallen.

Gratis te downloaden via Android.

9/

unnamed-2

  1. Catastic

Catastic, oftewel het Instagram voor katten. Het idee van Catastic is simpel: je logt in, selecteert een leuk foto- of videomoment van je kat, zijn voerbak of dingen die hij meemaakt, kiest een filter en nadien plaats je het beeld online. Andere katten (eigenlijk hun baasjes) kunnen liken en reageren. Daarnaast vind je een forum in de app waar je met kattenliefhebbers en --eigenaars wereldwijd kunt kletsen.

Catastic is er gratis voor iOS en Android.

(stagiaire Sarah Van Damme)