Comeback nieuws: Olivier Strelli is terug

Gepubliceerd op 4 november 2013 door Isabelle
Comeback nieuws: Olivier Strelli is terug

1Herrijzenis in de Belgische modewereld. Olivier Strelli, het label dat vorig jaar noodgedwongen de boeken neerlegde, maakt een comeback.

Olivier Strelli, ooit een grote naam in ons nationale modelandschap, mocht in haar hoogdagen sterren als Brigitte Bardot, The Rollling Stones en Stevie Wonder kleden. Een succes dat moeilijk bleek vol te houden, getuige het faillissement van het huis vorig jaar. Vandaag is het label helemaal terug met de focus op mannen. In februari opent het hernieuwde label twee winkels in Brussel en Gent.

Strelli Homme bouwt verder op de traditionele creaties van het huis, maar geeft die een frisse eigentijdse twist. Oude codes worden door elkaar geschud en klassieke patronen krijgen edgy lijnen: goed voor een ruwere look dan wat we van het label gewend waren.

Inspiratie achter de zomercollectie is Saul Leiter, een Amerikaanse schilder en fotograaf die vooral in de jaren veertig en vijftig succes kende. Zijn typerende spel tussen licht en tinten uit zich bij Strelli Homme in een bijzonder kleurrijke collectie. Bonte kleuren, maar ook een fris vintage sfeertje dat ons nu al doet dromen van juli 2014...

Schermafbeelding 2013-11-04 om 11.22.20

Schermafbeelding 2013-11-04 om 11.22.32