Regenboogjurk van K3 ook voor volwassenen

Gepubliceerd op 27 november 2015 door ELLE België
Regenboogjurk van K3 ook voor volwassenen

K3_persbeeld (2)

Groot jolijt voor K3 fans! Vanaf heden hoef je je niet meer in de K3-tenue van je kleine nichtje te persen. De iconische regenboogjurkjes zijn nu ook verkrijgbaar voor volwassenen.

Sinds kort hoef je je niet meer te schamen als je alle liedjes van K3 kan meekrijsen. "Tienduizend luchtballonen" is de ringtoon van menig volwassene. Nu kan je ook je garderobe aanvullen met K3 kledij.

Het enthousiasme voor het regenboogjurkje was namelijk zo groot dat enkele volwassen K3 fans spontaan de Facebookgroep "Wij-willen-het-K3-regenboogkleedje-voor-tieners-en-volwassenen" hebben opgericht. Deze groep had in geen tijd bijna 900 likes. Bovendien plaatste JBC een post op haar Facebookpagina met daarin de oproep om het bericht te liken als je een regenboogjurkje voor tieners en volwassenen zou wensen. Het bericht kreeg meer dan 16.000 likes wat de doorslag gaf voor de JBC designers om een limited edition jurkje te creëren in volwassen maten.

Vanaf begin januari kunnen de lucky few het K3 regenboogjurkje in tiener- en damesmaten exclusief kopen via jbc.com. Het zal € 34,90 euro kosten en beschikbaar zijn in de maten 34-44.