fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 24 oktober 2013 door Isabelle
fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

De eerste beelden van Kanye Wests aanzoek zijn uitgelekt, Johny Depp gaat blond en Kate Bosworth doet het opnieuw voor Topshop. Condé Nast laat weten geen stages meer aan te bieden en de hoofdrol voor 50 Shades of Grey lijkt eindelijk gekozen.

Sidder en beef, hier zijn de eerste beelden van Kimye’s verloving al! Kanye West, toch niet zo mediaschuw als hij zelf laat uitschijnen, nodigde voor zijn grote moment blijkbaar de voltallige cameraploeg van Keeping Up With The Kardashians uit. Hoe zijn aanzoek in detail verliep, ontdekken we binnenkort ongetwijfeld in de serie. Ondertussen moeten we het stellen met deze amateurbeelden. Een voetbalstadium, epische muziek en twee piepkleine silhouetjes: dat is Proposing To A Kardashian in een notendop.

http://www.youtube.com/watch?v=tizEN6d_tVk#t=135

Ook groot nieuws uit de hoek van 50 Shades of Grey: de veelbesproken verfilming zou eindelijk een hoofdacteur gevonden hebben. Niet Scott Eastwood, die gisteren nog allusie maakte naar zijn mogelijke hoofdrol, wel Jamie Dornan zal quasi zeker Christian Grey vertolken. Het is nog wachten op een officiële bevestiging, maar media over de hele wereld nemen aan dat hij het wordt. De Ierse acteur stond in een vorig leven nog model voor Calvin Klein en mocht ooit Keira Knightley de zijne noemen. Dat belooft!

Slecht nieuws voor wie een stage bij Vogue op het oog heeft. Condé Nast, de uitgeverij achter grote titels als Vogue en  Vanity Fair is van plan geen stagiaires meer aan te werven vanaf 2014. De reden daarvoor is een reeks controverses en rechtszaken tegen het bedrijf, aangespannen door misnoegde oud-stagiaires. “Moeilijke uren, weinig tegemoetkoming, veel plichten maar weinig rechten” klinkt het. Waarop Condé Nast doodleuk de deuren sluit. Niet tevreden? Daar is de deur...

Capillair nieuws bij Johny Depp: de acteur gaat voortaan met een hoogblonde coupe door het leven. Slik.

Kate Bosworth heeft haar tweede collectie voor Topshop onthuld. Net als vorige keer staat de actrice zelf model voor haar 46 ontwerpen, gefotografeerd door echtgenoot Michael Polish. Waar ze bij haar eerste samenwerking voor boho looks ging, smijt ze het deze keer over de minimalistische boeg. De collectie ligt vanaf vandaag in de rekken en is ook online verkrijgbaar.

Jil Sander verlaat Jil Sander. Dat maakte de Duitse ontwerpster vandaag bekend. Persoonlijke redenen liggen aan de basis van Sanders beslissing. Het is ondertussen de derde keer dat de designer haar modehuis (tijdelijk) vaarwel zegt. In 2012 pas, nam Sander de plek achter de tekentafel over van landgenoot Raf Simons. Wie Sander zal opvolgen is nog niet bekend. KLIK HIER VOOR MEER INFO