Koen en Jolan De Bouw samen in modecampagne

Gepubliceerd op 30 oktober 2015 door ELLE België
Koen en Jolan De Bouw samen in modecampagne

KoenJolan
Koen De Bouw en zoon Jolan zijn dit najaar de brand ambassadors van het Deense denimlabel Jack & Jones. En het moet gezegd: dat leverde een knappe samenwerking op.

click

Laat een van Vlaanderens meest gevierde (en knapste) acteurs en zijn zoon met een al even geslaagde genencombinatie poseren voor je lens et voila, een geslaagde modecampagne is een feit. Koen en zoon Jolan De Bouw stonden voor het eerst samen op de set voor de najaarsshoot van Jack & Jones, het Deense label waarvan Senior en Junior zich momenteel brand ambassadors mogen noemen. Koen kon voor de shoot een beroep doen op zijn jarenlange ervaring als acteur maar ook Jolan was niet aan de zijn proefstuk toe. Als hij niet aan het werk is voor zijn studie fotografie, klust de knappe tiener bij als model. Beide heren waren onder de indruk van van de collectie die volgens het geslacht De Bouw de laatste jaren een ware transformatie onderging. 'Voor mij stond JACK & JONES vroeger vooral gelijk aan denim, maar tegenwoordig zie ik meer verfijnde maar ook gedurfde stijlen en dat spreekt me wel aan. Jeans heeft nog altijd een belangrijke plaats in de collectie – én in mijn kleerkast – maar op deze manier krijgt het meer karakter.', aldus De Bouw Junior.

click1

Jolans outfit:

 

 

De najaarscollectie van PREMIUM by JACK & JONES waarvoor Koen en Jolan het gezicht zijn, is vanaf 30 oktober te koop, zowel in de JACK & JONES-shops als bij een selectie multimerkenboetieks en online via jackjones.com