4 x dingen die je moet weten over Triangl Swimwear

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Christin Ho
4 x dingen die je moet weten over Triangl Swimwear

triangl

Het strand kleurt deze zomer felroze, fluogeel en appelblauwzeegroen dankzij Triangl Swimwear. Wat weet jij over het populairste bikinmerk van het moment?

1/

1. Australisch

triangl1

In 2012 werd Triangl Swimwear opgericht door Craig Ellis en Erin Deering. Het Australische koppel was niet tevreden met het aanbod aan zwemkleding op de markt. Ze verkochten hun inboedel op Ebay, verhuisden naar Hong Kong, leenden geld van vrienden, volgden de neopreen trend, bedankten volgers op Instagram met een bikini en de rest is geschiedenis.

2/

2. Hot bij celebs

triangl3

Ook beroemdheden vallen in zwijm voor de neopreen bikini's. Ellie Goulding, Kendall Jenner, Miley Cyrus en Shay Mitchell werden al gespot in Triangl Swimwear.

3/

3. Instant online hit

triangl2

Maandelijks gaan er meer dan 45.000 bikini's over de toonbank, goed voor 1.500 bikini's per dag. Indrukwekkende cijfers als je weet dat het merk alleen online wordt verkocht via triangl.com.

4/

4. Copycats

triangl4

Alleen online verkoop is een slimme zet, want wat offline wordt verkocht is geen echte Triangl. Victoria's Secret kwam in juni in opspraak nadat de lingerie gigant de ontwerpen van het Autralische merk klakkeloos hadden gekopieerd en verkochten tegen de helft van de prijs van een Triangl bikini. How low can you go?