SHOPPING. Nieuwe Belgische winkels en pop-up shops in het najaar van 2013

Geüpdatet op 22 september 2013 door Christin Ho
SHOPPING. Nieuwe Belgische winkels en pop-up shops in het najaar van 2013

winkel1

Met de terugkeer van de koudere temperaturen en de flinke windstoten in het Belgenland kunnen we voortaan de warmte gaan opzoeken en een glimlach op ons gezicht toveren in volgende nieuwe winkels en pop-up shops. Of zoals Rebecca Bloomwood van Confessions of a shopaholic terecht opmerkte: “When I shop, the world gets better, and the world is better, but then it's not, and I need to do it again.”

1 Pop-up shop Labellov
Tot en met eind juni 2014 kan je elke donderdag, vrijdag en zaterdag terecht in de pop-up shop van de Belgische vintage e-shop Labellov in de Huidevettersstraat. In de virtuele boetiek vind je alles maar dan ook alles dat een designer label heeft. Vooral de chique tassen zijn het paradepaardje van de collectie. Nu krijgen bag junkies de kans om een echte Birkin of Hermès te voelen, te ruiken en vooral te kopen aan zeer schappelijke prijzen.

winkel2

2 Nieuw winkelconcept New Look
Het jonge Britse merk blijft aan zijn nieuwe look timmeren. Sinds juni 2013 werd New Look opnieuw onder de doopvont gehouden: een nieuw logo en concept en meeslepende reclamecampagnes.

In februari werd de winkel in Antwerpen al in een nieuwe jasje gestoken. Klanten worden ondergedompeld in een moderne maar toch intiemere sfeer in een vernieuwd decor met wit, goud en parelmoer als kleurenpalet. Ook krijg je als shopper nog meer het gevoel dat je deel uitmaakt van de New Look clan met een eigen merkmagazine dat sinds deze maand in elk verkooppunt wordt verspreid.

De winkel in Antwerpen werd al volledig getransformeerd in februari. Verschillende andere winkels zullen ook nog een volledige make-over krijgen, waaronder de winkel in Wijnegem. Die zal eind september heropend worden.

winkel3

3 Eerste Lee Cooper in Genk
Wie blauw bloed door zijn aderen heeft stromen, kan voortaan terecht in de eerste Lee Cooper winkel in België. Sinds 7 september trekken denimridders en –prinsessen naar Genk voor een goede jeans en een ruime collectie aan bovenstukken als t-shirts, hemden en truien een totale look.

winkel4

4 Le Gigue, c’est chique
Al meer dan twintig jaar ontwerpt Gigue kleding voor de actieve hedendaagse vrouw. Zij kan in de toekomst voortaan ook terecht in het historisch centrum van Namen. In samenwerking met Laurence Dann, die voordien reeds een aantal jaren voor Gigue werkte en hij nu de eerste franchisepartner wordt, zal de eerste winkel geopend worden in Wallonië. Wordt vervolgd!

winkel5

5 Selected Femme/Homme opent pop-up shop bij Smets
Het Deense award winning fashion label Selected opende gisteren een pop-up shop bij de Belgische concept store Smets. Tot en met 12 oktober kan je daar terecht voor de heren- en damescollectie. Selected femme/homme ontving in 2012 de ‘High Street Brand of The Year’-prijs en Selected femme won ook de internationale modeprijs 'Draper’s Fashion award'. Het merk past dus perfect in het luxueuze aanbod van Smets.

winkel6

Bron: Persdossiers